Gáti Oszkár pénteken újra színpadra áll

Forrás: MTI/Krizsán Csaba -
Gáti Oszkár Pannonhalma színház kultúra Győr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győrben nem tudott tovább működni Gáti Oszkár társulata, a Menház Színpad. Most nagy bejelentést tett: Pannonhalmán áll újra színpadra.

Ahogy mi is megírtuk: Győrben nem tudott tovább működni Gáti Oszkár társulata, a Menház Színpad.

Most azonban új kezdet előtt áll a Jászai Mari-díjas színész. A Blikk megtudta: Pannonhalmán áll újra színpadra péntektől. Az apátsági székhelyen ősztől havi egy előadást láthat tőle a közönség.

Gáti Oszkár Pannonhalmán áll színpadra Forrás: MTI/Krizsán Csaba

Jöhet a női James Bond? Vajon mit szólnak a rajongók?http://www.life.hu/kult/20190715-johet-a-noi-james-bond-vajon-mit-szolnak-a-rajongok.htmlMeglepő információk láttak napvilágot az új 007-es ügynök kilétével kapcsolatban. Úgy tűnik, a készítők nagyot csavartak a dolgon. Elképzelhető, hogy James Bond helyett egy nőt láthatunk majd a filmvásznon. Kult--Elhunyt Karl Shiels színész: 47 éves volthttp://www.life.hu/kult/20190715-elhunyt-karl-shiels-szinesz-47-eves-volt.htmlKarl Shiels színész 47 évesen elhunyt: a Batman: Kezdődik! című filmben is játszott. Kult--Tankcsapda: "Nem fogunk most vért inni"http://www.life.hu/kult/20190715-tankcsapda-nem-fogunk-most-vert-inni-efott-2019.htmlA 30. születésnapját ünnepelte a 44. EFOTT Fesztiválon a Tankcsapda zenekar. A rockbanda a Life.hu-nak kulisszatitkokat árult el a hamarosan megjelenő nagylemezükről és az új klipjükről, de a legutóbb megjelent könyvükről is elmondták, milyen visszajelzéseket kapnak. Lukács Laci arról is beszélt, miért is fontos ünnepelniük, és bár tiltva van számára a repülőből kiugrás, milyen extremitás veszi őket körbe mostanában. KultOrigoAz eső miatt szakadt félbe a Madách Színház előadása Szegedenhttp://www.life.hu/kult/20190715-eso-miatt-szakadt-felbe-a-madach-szinhaz-eloadasa-szegeden-szombaton.htmlKözbeszólt az időjárás: a Madách Színház Szerelmes Shakespeare című előadását a vége előtt 8 perccel abba kellett hagyni szombaton a Szegedi Szabadtéri Színpadon. Kult--Holtan találták otthonában Stephanie Niznik színésznőthttp://www.life.hu/kult/20190714-holtan-talaltak-otthonaban-stephanie-niznik-szinesznore-52-eves-volt.htmlA Variety közölte, hogy 52 évesen meghalt kaliforniai otthonában Stephanie Niznik színésznő. A halál okát egyelőre nem tudni, ahogyan azt sem, hogy Niznik bármiféle betegségben szenvedett volna. KultOrigoElhunyt a kecskeméti Katona József Színház örökös tagja, Jablonkay Máriahttp://www.life.hu/kult/20190713-elhunyt-a-kecskemeti-katona-jozsef-szinhaz-orokos-tagja-jablonkay-maria.htmlElhunyt Jablonkay Mária, a kecskeméti Katona József Színház örökös tagja. A gyászhírt a Facebookon tudatta a színház. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.