Magyar lány és partnere bűvölte el az America's Got Talent zsűrijét

Antal Loretta America's Got Talent Duo Togni Daniel Togni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állva tapsolt a zsűri és a közönség az America's Got Talent válogatóján Antal Lorettának és olasz partnerének, Daniel Togninak. A Duo Togni akrobatakettős elkápráztatta az egybegyűlteket. 

„Csak a tehetségkutató miatt utaztunk Los Angelesbe, ahol az első körös meghallgatás zajlott. Nagyon izgatottak voltunk. Bár próbáltunk higgadtak maradni, amikor a színpadra léptünk, megláttuk Simon Cowellt, az America's Got Talent megalapítóját, és egy kissé bepánikoltunk” – mesélte a Blikknek Antal Loretta, aki olasz származású partnerével, Daniel Tognival meghódította az America's Got Talent zsűrijét és közönségét. Állva tapsoltak nekik.

Loretta többméteres magasságban hajt végre elképesztő mutatványokat. Mint mondta: a válogatóról nem árulhat el túl sok mindent, hiszen még csak bizonyos részletek kerültek adásba. Például az, amikor párja a hajánál fogva lógatja őt.

„A barátommal még 2013-ban ismerkedtem meg a Fővárosi Nagycirkuszban. 2015 óta dolgozunk együtt, és úgy tűnik, nagyon sikeres a párosunk” – folytatta Loretta, aki azt is elárulta, hogy partnerével az életben is egy párt alkotnak. Mielőtt artista lett, hagymatermesztéssel foglalkozott Makón.

„Az egyik artista ismerősöm hívott el évekkel ezelőtt az egyik fellépésére, ami lenyűgözött. Úgy éreztem, ez az, amit mindig is kerestem, ez hiányzott az életemből. Felvételiztem a Baross Imre Artistaképzőbe, ahol adtak egy esélyt, bár semmi alapom nem volt, csak egy spárgám” – árulta el a fiatal nő, akinek rengeteg munkájába került, hogy elérje célját.

Rekordszámú, 32 jelölést kapott az Emmy-díjra a Trónok harcahttp://www.life.hu/kult/20190716-rekordszamu-32-jelolest-kapott-az-emmydijra-a-tronok-harca.htmlRekordszámú, 32 jelölést kapott a legrangosabb amerikai televíziós elismerésre, az Emmy-díjra a Trónok harca című sorozat nyolcadik évada. Gyártója, az HBO 137 jelöléssel jóval megelőzte a 117 jelölést kapó Netflixet. KultOrigoKivágták a sokat vitatott öngyilkossági jelenetet a Tizenhárom okom volt című sorozatbólhttp://www.life.hu/kult/20190716-kivagtak-a-sokat-vitatott-ongyilkossagi-jelenetet-a-tizenharom-okom-volt-cimu-sorozatbol-netflix.htmlKét évvel a széria indulása után a Netflix kivágta a sokat vitatott öngyilkossági jelenetet a Tizenhárom okom volt (13 Reasons Why) című amerikai kamaszdráma-sorozat első évadából. Kult--Gáti Oszkár pénteken újra színpadra állhttp://www.life.hu/kult/20190715-gati-oszkar-penteken-ujra-szinpadra-all.htmlGyőrben nem tudott tovább működni Gáti Oszkár társulata, a Menház Színpad. Most nagy bejelentést tett: Pannonhalmán áll újra színpadra. Kult--Jöhet a női James Bond? Vajon mit szólnak a rajongók?http://www.life.hu/kult/20190715-johet-a-noi-james-bond-vajon-mit-szolnak-a-rajongok.htmlMeglepő információk láttak napvilágot az új 007-es ügynök kilétével kapcsolatban. Úgy tűnik, a készítők nagyot csavartak a dolgon. Elképzelhető, hogy James Bond helyett egy nőt láthatunk majd a filmvásznon. Kult--Elhunyt Karl Shiels színész: 47 éves volthttp://www.life.hu/kult/20190715-elhunyt-karl-shiels-szinesz-47-eves-volt.htmlKarl Shiels színész 47 évesen elhunyt: a Batman: Kezdődik! című filmben is játszott. Kult--Tankcsapda: "Nem fogunk most vért inni"http://www.life.hu/kult/20190715-tankcsapda-nem-fogunk-most-vert-inni-efott-2019.htmlA 30. születésnapját ünnepelte a 44. EFOTT Fesztiválon a Tankcsapda zenekar. A rockbanda a Life.hu-nak kulisszatitkokat árult el a hamarosan megjelenő nagylemezükről és az új klipjükről, de a legutóbb megjelent könyvükről is elmondták, milyen visszajelzéseket kapnak. Lukács Laci arról is beszélt, miért is fontos ünnepelniük, és bár tiltva van számára a repülőből kiugrás, milyen extremitás veszi őket körbe mostanában. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.