Trokán Nóra szerep sorozat The Witcher Netflix
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyszerű hírrel állt elő közösségi oldalán Trokán Nóra. 

A The Witcher című Netflix-sorozat rajongói bizonyára nagyon örülnek majd, amikor egy ismerős arcot látnak az új képsorokon.

A Blikk kiszúrta, hogy Trokán Nóra színésznő közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt követőivel, mi szerint ő is szerepet kapott a Magyarországon forgatott sorozatban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The Witcher on @netflix #firstteaser @witchernetflix ‍♀️

Trokán Nóra (@noratrokanofficial) által megosztott bejegyzés,

A színpadon, előadás közben halt meg az indiai származású stand-up komikus, Manjunath Naiduhttp://www.life.hu/kult/20190722-a-szinpadon-eloadas-kozben-halt-meg-az-indiai-szarmazasu-stand-up-komikus-manjunath-naidu.htmlÉppen a családjáról beszélt, és arról, hogy mennyire szorong, amikor a színpadon összeesett Manjunath Naidu stand-upos. A 36 éves férfihoz mentőt hívtak, de nem tudták újjáéleszteni. KultOrigoCsűrös Karola: "Egyedül, vagyis Ádám nélkül létezni nagyon nehéz"http://www.life.hu/kult/20190722-csuros-karola-igy-gyaszolja-horvath-adamot.htmlA múlt héten kedden vettek végső búcsút Horváth Ádámtól, a Szomszédok atyjától. Özvegye, Csűrös Karola összetört, ráadásul most, hogy a temetés is lezajlott, a szervezés sem köti le az idejét. Azt mondja, egyelőre nem tud a férje holmijához nyúlni. KultOrigoRekordbevétellel kezdődött Az oroszlánkirály forgalmazása Amerikábanhttp://www.life.hu/kult/20190721-rekordbevetellel-kezdodott-az-oroszlankiraly-forgalmazasa-amerikaban-1.htmlRekordbevétellel kezdődött a Disney új animációja, Az oroszlánkirály forgalmazása Észak-Amerikában: a filmre 185 millió dollárért (54 milliárd forintért) váltottak jegyet a nézők. KultOrigoElhunyt Kovács Péter Kossuth-díjas festőművész és grafikushttp://www.life.hu/kult/20190721-elhunyt-kovacs-peter-kossuthdijas-festomuvesz-es-grafikus.htmlElhunyt szombaton Kovács Péter Kossuth-díjas festőművész és grafikus, a Magyar Művészeti Akadémia rendes tagja. Kovács Pétert az MMA saját halottjának tekinti – tájékoztatta az MTI-t vasárnap Szabó Anita, az MMA Kommunikációs és Sajtófőosztályának főosztályvezetője. Kult--Egy sor új szuperhősfilmet jelentett be a Marvelhttp://www.life.hu/kult/20190721-egy-sor-uj-szuperhosfilmet-jelentett-be-a-marvel.htmlEgy sor új szuperhősfilmet és folytatást jelentett be a Marvel filmstúdió a San Diegó-i Comic Con szórakoztatóipari vásáron a hétvégén – számolt be a BBC News. KultOrigoMeghalt Heller Ágnes Széchenyi-díjas filozófushttp://www.life.hu/kult/20190719-meghalt-heller-agnes-szechenyi-dijas-filozofus.htmlKilencvenéves korában elhunyt Heller Ágnes Széchenyi-díjas filozófus, akadémikus – közölte a Magyar Tudományos Akadémia pénteken az MTI-vel. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.