iskolakezdés Strand Fesztivál jótékonykodás Strand Fesztivál 2019
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus 20-24. között több száz programot vonultat fel Zamárdiban az idei Strand Fesztivál. A szervező VOLT Produkció fontosnak tartja a közönség érzékenyítését, ennek érdekében az idei évben két ügyet is a zászlajukra tűztek: a hazai és világsztárok bevonásával segítik a rászoruló gyerekek iskolakezdését, illetve a tanári pálya megbecsülése érdekében a MédiaUnióval közös kampányt is szerveznek. Az idei Strand Fesztiválra százezernél is több vendéget várnak.

Hazai- és világsztárok bevonásával zajlik a Strand Fesztivál legfontosabb két ügye, amelyekre a nagy számú hazai közönség figyelmét szeretnék felhívni. „A Strandra érkező fellépőket – hazaiakat és külföldieket egyaránt – arra kérjük, készítsenek el és dedikáljanak egy-egy papír aranyhalat, a fesztivál szervezőiként pedig minden elkészült mű után egy-egy rászoruló gyerek iskolakezdését támogatjuk 10 000 forinttal az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül" – mondta el Lobenwein Norbert főszervező. A várhatóan jelentős bevétel mellett legalább ilyen fontos az a publicitás, amelyet az akció élvez majd a fesztiválon, a médiában és a sztárok felületein. Ugyanilyen aranyhalat a fesztivál hivatalos shopjaiban bárki vásárolhat, a befolyt összeg pedig teljes egészében a rászoruló gyerekeké lesz.

Strand fesztivál 2018 Fotó: Rockstar Photographers

A Strand másik fontos témája ugyancsak az oktatáshoz kapcsolódik. A MédiaUnió 2019-es topikja a tanári pálya megbecsülését célozza. Ennek apropóján a Strand fellépőit arra kérték, hogy koncertjeik közben meséljenek azokról a tanáraikról, akiknek sokat köszönhetnek, akikre szívesen gondolnak vissza. A fesztiválon működő kivetítőkön a koncertek között többek között ezeket a reklámfilmeket is vetítik majd.

A Strandot augusztus 20-án a Balaton legnagyobb tűzijátéka, John Newman koncertje és a 4. Petőfi Zenei Díj-gála nyitja.

További információ: https://strandfesztival.com/hu/

42 éves korában elhunyt Boda-Szász Kriszta színésznőhttp://www.life.hu/kult/20190816-42-eves-koraban-elhunyt-bodaszasz-kriszta-szineszno.htmlElhunyt Boda-Szász Kriszta. A színművésznél korábban gyomorrákot diagnosztizáltak az orvosok. KultOrigoSziget 2019: bemutatjuk, hogy néztek ki a fesztivál helyszínei üresen és teltházzal - Videóhttp://www.life.hu/kult/20190815-sziget-2019-bemutatjuk-hogy-neztek-ki-a-fesztival-helyszinei-uresen-es-telthazzal.htmlTeltházzal kezdődött, de nézőcsúcsot nem hozott a 2019-es Sziget Fesztivál. A Life.hu január 7-én, a Hajógyárit borító hóban forgatta a Sziget helyszíneit, majd pontosan ugyanazokon a helyszíneken rögzítette, milyen az Óbudai-sziget, amikor tombol a fesztivál. Íme, az időutazásunk a Sziget Fesztiválról. KultOrigoTizenöt érdekesség Tarantino nagy dobásáról, a Volt egyszer egy… Hollywoodrólhttp://www.life.hu/kult/20190811-quentin-tarantino-volt-egyszer-egy-hollywood-kulisszatitkok.htmlTudtad, hogy Tarantino eredetileg nem is filmként tekintett erre a történetre? Érdekel, hogy kitől kapott ékszereket Margot Robbie a forgatásra, vagy kinek volt ez az utolsó filmje, és kinek az utolsó előtti? A válaszokat és még sok érdekességet megtudhatsz alábbi gyűjtésünkből. Kult--Három napon át várják programokkal az érdeklődőket augusztus 20-ánhttp://www.life.hu/kult/20190814-harom-napon-at-varjak-programokkal-az-erdeklodoket-augusztus-20an.htmlIsten éltessen, Magyarország!-szlogennel tartják meg a hagyományokhoz híven háromnapos rendezvénysorozatot az államalapítás ünnepén – mondta Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért felelős államtitkára szerdai budapesti sajtótájékoztatóján. KultOrigoSziget Fesztivál 2019: kimaxolták a bulizást a szigetlakók az utolsó naponhttp://www.life.hu/kult/20190814-kimaxoltak-a-bulizast-a-szigetlakok-az-utolso-napon.htmlA szigetlakók mindent megtettek annak érdekében, hogy felejthetetlenné tegyék a Sziget Fesztivál utolsó napját. KultOrigoBetontömbökből készít 3D-s alkotásokat Sergio Odeith graffitiművész – Galériahttp://www.life.hu/kult/20190814-betontombokbol-keszit-3ds-alkotasokat-sergio-odeith-graffitimuvesz.htmlAki csak látja a portugál graffitiművész, Sergio Odeith alkotásait, annak biztosan leesik az álla a csodálkozástól. KultOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.