Paul McCartney első képes mesekönyve a jövő héten jelenik meg

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Gustavo Caballero -
megjelenés Paul McCartney mesekönyv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jövő héten jelenik meg Nagy-Britanniában Paul McCartney első, gyermekeknek írt képes mesekönyve, amely a szerző által felolvasott hangoskönyv-változatban is kapható.

A Beatles egykori tagja elmondta, hogy a Hey Grandude! (Hé, nagyhaver!) című könyvet unokái ihlették.

"A gyerekek egyszer csak viccből elkezdtek nagyhavernak hívni. Én meg úgy gondoltam, hogy ez mulatságos. Így aztán írtam néhány történetet nagyhaverról" - mesélte McCartney a The Times szombati számában.

Paul McCartney mesekönyvet írt Forrás: AFP/2017 Getty Images/Gustavo Caballero


A kötetben szereplő mesék egy nagyapáról szólnak, aki színes kalandokra viszi négy unokáját. A kötet rajzait Kathryn Durst készítette.

A 77 éves McCartney a közelmúltban fejezte be észak-amerikai turnéját.

Meghalt Tóth János operatőr, a nemzet művészehttp://www.life.hu/kult/20190831-meghalt-toth-janos-operator-a-nemzet-muvesze.htmlNyolcvannyolc éves korában meghalt Tóth János Kossuth-díjas operatőr, a nemzet művésze, a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) rendes tagja - közölte az MMA az MTI-vel. Kult--Micsoda férfi! – 70 éves Hollywood szívtiprója, Richard Gerehttp://www.life.hu/kult/20190828-richard-gere-70-eves-fontos-filmszerepei.htmlAugusztus 31-én ünnepli jubileumi születésnapját az a filmsztár, aki évtizedeken át számított a férfiideál hollywoodi megtestesítőjének, és aki emellett a színészi képességeit is számos alkalommal bizonyította a legkülönfélébb szerepekben. A kerek évforduló alkalmából összegyűjtöttük kedvenc Richard Gere-filmjeinket. KultOrigo70 éves lett Richard Gere - Sármjából semmit sem veszítetthttp://www.life.hu/kult/20190831-70-eves-lett-richard-gere-sarmjabol-semmit-sem-veszitett.htmlAugusztus 31-én ünnepli hetvenedik születésnapját Richard Gere Golden Globe-díjas amerikai színész. Még ma is olyan sármos, mint 1990-ben, a Micsoda nő! idején. Kult--James Blunt jövő áprilisban a Budapest Sportarénában ad koncertethttp://www.life.hu/kult/20190830-james-blunt-jovo-aprilisban-a-budapest-sportarenaban-ad-koncertet.htmlJames Blunt jövő évi európai turnéján ismét érinti Magyarországot. A brit dalszerző-előadó, akinek új albuma, a Once Upon a Mind idén októberben jelenik meg, 2020. április 1-jén a Papp László Budapest Sportarénában lép fel. Kult--Brad Pitt a legnagyobb kihívásnak nevezte Ad Astra című filmjéthttp://www.life.hu/kult/20190830-brad-pitt-a-legnagyobb-kihivasnak-nevezte-ad-astra-cimu-filmjet.htmlBrad Pitt a legnagyobb kihívásnak nevezte Ad Astra - Út a csillagokba című új filmjét, amelyet csütörtökön mutattak be a 76. velencei filmfesztivál versenyprogramjában. Kult--Hétköznapi tárgyak kelnek életre a művész képeinhttp://www.life.hu/kult/20190829-hetkoznapi-targyak-kelnek-eletre-a-muvesz-kepein.htmlSean Charmatz illusztrátor az egyszerű hétköznapi tárgyakból varázsol vicces karaktereket. KultOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.