Megérkezett a Bad Boys 3 előzetese

trailer előzetes Will Smith Bad Boys 3
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók legnagyobb örömére felkerült az internetre a Bad Boys 3 előzetese.

Hosszú évek óta várják a rajongók, hogy megjelenjen a Bad Boys 3 és már tényleg nem kell sokat türelmetlenkedniük, immár megnézhető a film előzetese.

A YouTube-ra alig pár órája került fel a videó és máris több mint másfél millióan látták.

Mutatjuk, hogyan is muzsikál újra együtt Will Smith és Martin Lawrence!

Könyvünnep és borfesztivál a hétvégén a budai Várbanhttp://www.life.hu/kult/20190905-konyvunnep-es-borfesztival-a-hetvegen-a-budai-varban-160-boraszat-marai.htmlBorfesztivált és könyvünnepet is rendeznek a hétvégén a budai Várban: a csütörtökön kezdődő Budapest Borfesztiválon mintegy 160 pincészet, a pénteken kezdődő Budavári Könyvünnepen 28 könyvkiadó mutatkozik be.Kult--Sorozat készül A szolgálólány meséjének folytatásából ishttp://www.life.hu/kult/20190905-sorozat-keszul-a-szolgalolany-mesejenek-folytatasabol-is-the-testaments.htmlThe Testaments címmel jelenik meg a jövő héten Margaret Atwood új regénye, A szolgálólány meséjének folytatása, amelyből szintén tévésorozat készül majd. Az MGM stúdió és a Hulu internetes tartalomszolgáltató szerdán jelentette be, hogy már tárgyalnak a tévés adaptáció feltételeiről - írta deadline.com nyomán az MTI. KultOrigoEgyre több nő jut főszerephez Hollywoodbanhttp://www.life.hu/kult/20190905-egyre-tobb-no-jut-foszerephez-hollywoodban-del-kaliforniai-egyetem-annenberg-kommunikacios-es.htmlA korábbinál sokkal több nő jutott főszerephez Hollywoodban, továbbá nagyobb arányban voltak nők a rendezők között és más fontos filmes pozíciókban a tavalyi évben - állapította meg két új amerikai tanulmány.KultOrigoApokalipszis fegyverekkel: minden idők legjobb háborús filmjeihttp://www.life.hu/kult/20190904-minden-idok-legjobb-haborus-filmjei.htmlSzeptemberben egy új változatban ismét a mozikba kerül minden idők egyik legkülönlegesebb filmje, Francis Ford Coppola vietnámi háborúban játszódó klasszikusa, az Apokalipszis most. A jeles alkalomból listára gyűjtöttük a szerintünk legemlékezetesebb háborús mozikat. KultOrigoA Tankcsapda új klipjében Kovács Patrícia és Janklovics Péter is szerepelhttp://www.life.hu/kult/20190904-a-tankcsapda-uj-klipjeben-kovacs-patricia-es-janklovics-peter-is-szerepel.htmlKovács Patrícia színésznő, Janklovics Péter humorista és az Alma együttes frontembere Buda Gábor is szerepel a Tankcsapda, Szevasz Öcsém című videoklipjében.KultOrigoBrad Pitt a legnagyobb kihívásnak nevezte Ad Astra című filmjéthttp://www.life.hu/kult/20190830-brad-pitt-a-legnagyobb-kihivasnak-nevezte-ad-astra-cimu-filmjet.htmlBrad Pitt a legnagyobb kihívásnak nevezte Ad Astra - Út a csillagokba című új filmjét, amelyet csütörtökön mutattak be a 76. velencei filmfesztivál versenyprogramjában. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.