Siklóernyőzés közben hunyt el a népszerű szerb rapper, Gru

halál baleset rapper siklóernyő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus balesetben életét vesztette Gru szerb rapper.

47 éves korában elhunyt Dalibor Andonov, ismertebb nevén Gru – számolt be róla a Szabad Magyar Szó. Mint írják, a szerb rapper Zimonynál siklóernyőzött, amikor a Dunába esett.

Grut a csónakban levő barátai húzták ki, akik azonnal értesítették a mentőszolgálatot. A kiérkező orvos azonban már csak a halál beálltát tudta megállapítani.

Ilyen volt 9/11 a magyarok szemével - Videohttp://www.life.hu/kult/20190911-ilyen-volt-911-a-magyarok-szemevel.htmlA Life.hu New Yorkban járt, hogy kizárólag ott élő magyarokat kérdezzen, miként él bennük a 9/11 terrortámadás emléke. Exkluzív interjúk olyan magyaroktól, akik soha korábban még újságíróknak erről nem nyilatkoztak, velünk most kivételt tettek. Diákok, akik elmondták, hogyan tanítják Amerika legmegdöbbentőbb terrorakcióját az iskolában, és az American Airlines-nál dolgozó légiutaskísérők meséltek, hogyan élnek együtt munkájuk során nap mint nap a szörnyű esemény emlékével. Kult--Exkluzív betekintés a vadonatúj Csárdáskirálynőbe: videóhttp://www.life.hu/kult/20190910-exkluziv-betekintes-a-vadonatuj-csardaskiralynobe-video.htmlA Nemzeti Színház igazgatója, a Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila vendégrendezőként az Operett Színházban megrendezte első operettjét, méghozzá a világ leghíresebbjét, a Csárdáskirálynőt. A rendező a Life.hu-nak elmondta, miként jelenik meg a színpadon a halhatatlan produkció. KultOrigoElhunyt Kara Tünde Békéscsabai Jókai Színház egykori színművészehttp://www.life.hu/kult/20190908-elhunyt-kara-tunde-bekescsabai-jokai-szinhaz-szinmuvesze.htmlHosszan tartó, súlyos betegség után pénteken elhunyt Kara Tünde, a Békéscsabai Jókai Színház egykori színművésze – írta a behir.hu. A Jászai-díjas színésznő 45 éves volt.Kult--Egyre több nő jut főszerephez Hollywoodbanhttp://www.life.hu/kult/20190905-egyre-tobb-no-jut-foszerephez-hollywoodban-del-kaliforniai-egyetem-annenberg-kommunikacios-es.htmlA korábbinál sokkal több nő jutott főszerephez Hollywoodban, továbbá nagyobb arányban voltak nők a rendezők között és más fontos filmes pozíciókban a tavalyi évben - állapította meg két új amerikai tanulmány.KultOrigoApokalipszis fegyverekkel: minden idők legjobb háborús filmjeihttp://www.life.hu/kult/20190904-minden-idok-legjobb-haborus-filmjei.htmlSzeptemberben egy új változatban ismét a mozikba kerül minden idők egyik legkülönlegesebb filmje, Francis Ford Coppola vietnámi háborúban játszódó klasszikusa, az Apokalipszis most. A jeles alkalomból listára gyűjtöttük a szerintünk legemlékezetesebb háborús mozikat. KultOrigoElhunyt Peter Lindbergh német sztárfotóshttp://www.life.hu/kult/20190904-elhunyt-peter-lindbergh-nemet-sztarfotos.htmlÉlete 75. évében elhunyt Peter Lindbergh német sztárfotós. Halálhírét szerdán párizsi stúdiója erősítette meg.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.