Terry Black előadóművész halálhír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ACNews értesülései szerint elhunyt Terry Black. Fia megerősítette a szomorú hírt.

Terry Black szeptember 13-án arról számolt be közösségi oldalán, hogy túl van egy sikeres szívműtéten, ám fia arról számolt be, hogy az előadóművész egy müncheni kórházban meghalt.


Bővebb tájékoztatást későbbre ígért. Rácz Károly, azaz Terry Black 71 éves volt.

Elhunyt Terry Black Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Új szerepben a Jóban Rosszban színésznője, Bugár Anna: műsorvezetői feladatot kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20190916-uj-szerepben-a-joban-rosszban-szinesznoje-bugar-anna-musorvezetoi-feladatot-kapott.htmlBugár Anna hétfőtől a FEM3 Café egyik műsorvezetője lesz. A színésznő régi álma teljesül ezzel.TV + SztárokSztárban sztár leszek! - Pápai Joci kiakadt, elhagyta a stúdióthttp://www.life.hu/sztarok/20190916-sztarban-sztar-leszek-papai-joci-kiakadt-elhagyta-a-studiot.htmlTegnap volt a Sztárban sztár leszek! harmadik válogatója. Sokan Lady Gaga Shallow című számával készültek, amitől a zsűri rettenetesen besokallt.TV + SztárokOrigoMajka köszönetet mondott a rajongóknakhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-majka-koszonetet-mondott-a-rajongoknak.htmlMajka egy fotóval búcsúzott az idei koncert-szezontól. TV + SztárokOrigoIstenes Bence: "Amikor jön a gyerek annyira el tud hidegülni két ember"http://www.life.hu/sztarok/20190916-istenes-bence-amikor-jon-a-gyerek-annyira-el-tud-hidegulni-ket-ember.htmlIstenes Bence karrierje 2008-ban a Viva Tv-n kezdődött, majd több, országosan népszerű műsort vezetett. Most Németországban, a Sky1 csatorna egyik arca. Csobot Adél férje, akit jelenleg 420 ezren követnek Instagramon. Bence az Influencer Festiválon adott interjút nekünk, amiben arról is beszélt, mennyire fontos, hogy a gyerekek születése után kettesben is töltsenek elég időt a szülők. TV + Sztárok--Kulcsár Edina elárulta, mennyit keres az influenszerkedésselhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-kulcsar-edina-elarulta-mennyit-keres-az-influenszerkedessel.htmlKulcsár Edina 2014-ben vált igazán ismertté, amikor megnyerte a Miss Hungary szépségversenyt, majd a Londonban megrendezett világszépe választáson első udvarhölgynek választották meg. Azóta több produkcióban műsorvezetőként is láthattuk, emellett influenszerként is tevékenykedik. Jelenleg 462 ezren követik Instagramon, amivel Magyarországon övé a legnépszerűbb profilok egyike. Edinát az Influencer Festivalon kérdeztük a közösségi oldalon való jelenlétéről. TV + SztárokOrigoÍgy térhet vissza Damu Rolandhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-igy-terhet-vissza-damu-roland.htmlDamu Rolandnak felajánlotta az egyik barátja, hogy felléphet a kocsmájában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.