Gyász: 37 éves korában elhunyt Ababi Csilla színésznő

Forrás: Thinkstock -
betegség színésznő Ababi Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagyváradi Szigligeti Társulat színművésze, Ababi Csilla hosszan tartó, súlyos betegség után távozott.

"Fájó szívvel tudatjuk, hogy kedves barátunk és megbecsült munkatársunk, Ababi Csilla, a Szigligeti Társulat tagja hosszan tartó, súlyos betegség után ma elhunyt. Emlékét örökké szívünkbe zárjuk" - írták a színház Facebook oldalán. Csilla emberfeletti erővel és példaadó bátorsággal töltötte az elmúlt éveket, felépülését sokan reménykedve támogatták.

Ababi Csilla nevéhez több nagyszerű alakítás is köthető: ő volt Éliante a Moliére által írt Mizantrópban, Irina Csehov híres darabjában, a Három nővérben, továbbá ő játszotta Marja Antonovát Gogol Revizor című művében - idézi a Blikk a kronikaonline.ro-t.

Elhunyt Terry Blackhttp://www.life.hu/kult/20190916-elhunyt-terry-black.htmlAz ACNews értesülései szerint elhunyt Terry Black. Fia megerősítette a szomorú hírt. Kult--Brad Pitt az űrállomáson dolgozó asztronautákat kérdezhetihttp://www.life.hu/kult/20190916-brad-pitt-az-urallomason-dolgozo-asztronautakat-kerdezheti.htmlBrad Pitt, aki a hamarosan a mozikba kerülő Ad Astra - Út a csillagokba című sci-fiben asztronautát alakított, hétfőn a Nemzetközi Űrállomáson dolgozó Nick Hauge űrhajóssal beszélget - közölte a NASA vasárnap. KultMeghalt Ric Ocasek, a The Cars frontemberehttp://www.life.hu/kult/20190916-meghalt-ric-ocasek-a-the-cars-frontembere-1.htmlHetvenöt éves korában meghalt Ric Ocasek, az 1980-as évek legendás amerikai együttese, a The Cars fontembere - jelentette be a New York-i rendőrség.KultOrigoElhunyt Gallai Péter, a Piramis billentyűsehttp://www.life.hu/kult/20190916-elhunyt-gallai-peter-a-piramis-billentyuse.htmlElhunyt Gallai Péter. A Piramis és a Bikini egykori billentyűse, énekese, dalszerzője 65 éves korában, hétfőre virradóra halt meg - közölte a zenekar az MTI-vel.Kult--Ezért lett szabadúszó színésznő Tompos Kátyahttp://www.life.hu/kult/20190915-ezert-lett-szabaduszo-szineszno-tompos-katya-jaszai-mari-dij.htmlHazánk egyik legsikeresebb színésznője úgy érzi, sokkal korábban meg kellett volna hoznia azt a döntést, hogy szabadúszóként folytatja. Felkérései így is özönlenek, egy sajátos módszerrel teremt rendet zsúfolt életében. KultFotó: Mudra László - OrigoA Saul fiát az évszázad legjobb filmjei közé sorolta a The Guardianhttp://www.life.hu/kult/20190913-a-saul-fiat-az-evszazad-legjobb-filmjei-koze-sorolta-a-the-guardian-1.htmlAz évszázad legjobb filmjei közé sorolta Nemes-Jeles László Saul fia című Oscar-díjas filmjét a The Guardian brit napilap, amely pénteken tette közzé a 2000 után készült legjobb száz film listáját.KultOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.