Ismét Simply Red-koncert lesz Budapesten jövő novemberben

Forrás: AFP -
Simply Red koncert Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar fővárost is érinti jövő őszi európai turnéján a Simply Red. A Mick Hucknall által vezetett világhírű brit soul-pop formáció 2020. november 23-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.

A Simply Red nemrég tette közzé, hogy idén novemberben Blue Eyed Soul címmel új stúdiólemezt jelentet meg. Az albumot jövőre egy 33 állomásos európai arénaturnén mutatja be a csapat, amely az új szerzemények mellett természetesen legnagyobb slágereit is eljátssza.

Simply Red Budapesten fog koncertezni Forrás: AFP

A koncertsorozat 2020 októberében Newcastle-ban indul, az egyesült királyságbeli és írországi állomások után Németország, Ausztria, Svájc, Franciaország, Belgium, Olaszország, Szlovákia és Csehország következik,

Budapesten november 23-án játszanak,

majd Varsó és Amszterdam zárja a sort.
A Simply Red, amelynek az énekes-dalszerző Mick Hucknall alapítója és névadója is volt, 1985-ben alakult Manchesterben.

Az együttes eddigi csaknem három és fél évtizedes pályafutása során több mint 50 millió albumot adott el és tízmillió ember előtt lépett fel világszerte.

A Simply Redhez olyan slágerek fűződnek, mint a Holding Back The Years, az Ev'ry Time We Say Goodbye, az It's Only Love, az If You Don't Know Me By Now, a Something Got Me Started, a Stars, a For Your Babies, a Fairground, a The Air That I Breathe, az Angel vagy a Sunrise.
A zenekar eddig tizenegy stúdióalbumot adott ki, a legutóbbi, a Big Love 2015-ben jelent meg, miután öt év szünet után újra összeálltak. Tíz évvel ezelőtt Budapesten, a Simply Red búcsúturnéja keretében a Kapcsolat koncerten mintegy 200 ezer ember előtt lépett fel a csapat. Mick Hucknall 2013-ban szólókoncertet adott a Budapest Sportarénában.

A Simply Red Blue Eyed Soul című új albumát a londoni British Grove Studiosban rögzítették, valamennyi dalt Mick Hucknall írta, aki Andy Wrighttal a producere is volt az anyagnak.
Az együttesben Mick Hucknall mellett Ian Kirkham (szaxofon, billentyűs hangszerek), Steve Lewinson (basszusgitár, vokál), Szuzuki Kendzsi (gitár, vokál), Kevin Robinson (trombita, szárnykürt, ütőhangszerek, vokál), Dave Clayton (billentyűs hangszerek) és Roman Roth (dob, vokál) szerepel - írja az MTI.

Gyász: 37 éves korában elhunyt Ababi Csilla színésznőhttp://www.life.hu/kult/20190917-37-eves-koraban-elhunyt-ababi-csilla-szineszno.htmlA nagyváradi Szigligeti Társulat színművésze, Ababi Csilla hosszan tartó, súlyos betegség után távozott.Kult--Brad Pitt az űrállomáson dolgozó asztronautákat kérdezhetihttp://www.life.hu/kult/20190916-brad-pitt-az-urallomason-dolgozo-asztronautakat-kerdezheti.htmlBrad Pitt, aki a hamarosan a mozikba kerülő Ad Astra - Út a csillagokba című sci-fiben asztronautát alakított, hétfőn a Nemzetközi Űrállomáson dolgozó Nick Hauge űrhajóssal beszélget - közölte a NASA vasárnap. KultMeghalt Ric Ocasek, a The Cars frontemberehttp://www.life.hu/kult/20190916-meghalt-ric-ocasek-a-the-cars-frontembere-1.htmlHetvenöt éves korában meghalt Ric Ocasek, az 1980-as évek legendás amerikai együttese, a The Cars fontembere - jelentette be a New York-i rendőrség.KultOrigoTíz kreatív Emmy-díjat zsebelt be a Trónok harcahttp://www.life.hu/kult/20190916-tiz-emmydijat-zsebelt-be-a-tronok-harca.htmlTíz kreatív Emmy-díjat nyert el drámasorozat kategóriában a Trónok harca nyolcadik évada, a Csernobil című sorozat hét díjat kapott a korlátozott epizódsorozatok kategóriában, a Free Solo - Mászókötél nélkül című filmet a dokumentumfilmek között szintén hét díjjal jutalmazták. KultOrigoEzért lett szabadúszó színésznő Tompos Kátyahttp://www.life.hu/kult/20190915-ezert-lett-szabaduszo-szineszno-tompos-katya-jaszai-mari-dij.htmlHazánk egyik legsikeresebb színésznője úgy érzi, sokkal korábban meg kellett volna hoznia azt a döntést, hogy szabadúszóként folytatja. Felkérései így is özönlenek, egy sajátos módszerrel teremt rendet zsúfolt életében. KultFotó: Mudra László - OrigoA szinkronszakma legjobbjait díjazták: Menszátor Magdolna és Tordy Géza életműdíjat kapotthttp://www.life.hu/kult/20190914-a-szinkronszakma-legjobbjait-dijaztak-menszator-magdolna-es-tordy-geza-eletmudijat-kapott.htmlIdén is díjazták a magyar szinkronszakma legjobbjait. A fővárosi Uránia Nemzeti Filmszínházban pénteken rendezett Szinkronikum gálán Menszátor Magdolna és Tordy Géza kapta a szakma életműdíját. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.