temetés Paul Walker Halálos iramban
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legszűkebb baráti és családi körben temették el szombaton Los Angelesben Paul Walkert, a Halálos iramban című akciófilmek sztárját, aki tragikusan fiatalon, 40 évesen hunyt el egy mindmáig tisztázatlan autóbalesetben a várostól északra fekvő Valencia területén.

A színészt, aki egy autóversenyző és -kereskedő barátjával, Roger Rodasszal együtt vesztette életét egy lámpaoszlopnak csapódó Porsche sportkocsiban november 30-án, a Forest Lawn nevű Los Angeles-i temetőben helyezték örök nyugalomra. A temetés után a hozzátartozók, barátok és kollégák szűk körű gyászszertartáson vettek részt. A filmsztár rajongói egy héttel korábban Santa Clarita elővárosban nagy teljesítményű sportkocsik tiszteletköreivel búcsúztak a színésztől.

Légy képben, Teljesen összetört Paul Walker barátnője Forrás: AFP

Paul Walker, aki vélhetően gyorshajtással összefüggő autóbaleset áldozata lett, az illegális autóversenyekről szóló akciófilmek által vált híressé, civilruhás nyomozóként ő alakította az egyik főszerepet Vin Diesel mellett. A színész éppen a Halálos iramban sorozat hetedik darabján dolgozott, amely jövőre került volna a mozikba.

A tragédia nyomán a Universal Pictures felfüggesztette a forgatást és még nem döntötte el, hogy Walker halála után hogyan folytassa a nagy költségvetésű produkciót. A stúdió közölte, hogy a közismerten filantróp színész által alapított jótékonysági szervezetnek ajánlja fel a sorozat hatodik részéből befolyt profit egy részét. A széria 2001 óta bruttó 2 milliárd dollárt hozott készítőinek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.