A megcsalás dilemmája - Exkluzív interjú Vince Vaughnnal és Kevin Jamesszel

Kevin James film színész Vince Vaughn mozi Hollywood megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hűség. Egy szó, amelyet sokan sokféleképpen értelmeznek. Akad, aki a legfontosabb erényként tekint rá, és olyan is, aki nem kíván "lemenni kutyába" egy kapcsolat kedvéért. Egyesek ráerőltetik a párjukra, míg mások szenvednek a súlya alatt. A Dilemma című új film kapcsán Vince Vaughnnal és Kevin Jamesszel beszélgettem.

A Universal Studios a londoni Soho egyik sokcsillagos szállodájába trombitálta össze sajtólistájáról azokat, akikhez kellőképpen "hűségesek" voltak: a hotel privát vetítőtermében karamellszínű bőrfotelekből nézhettük végig az Apolló 13 zseniális rendezőjének új filmjét, a Dilemmát.


Nézd meg a film előzetesét!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=azz7DkIDkqvjGNP3



Két gyerekkori haver történetét, akik mindent elmondanak egymásnak... azaz csak majdnem mindent. Amikor ugyanis Vince karaktere rajtakapja enyhén túlsúlyos legjobb barátja feleségét egy fiatal, kitetovált csődörrel, roppant kínos helyzetbe kerül. El kell döntenie: hűséges lesz a haverhoz, és kertelés nélkül elmondja, hogy a kedvese a háta mögött nem túl kedves hozzá, vagy - mivel nem akarja, hogy a lány árulóként gondoljon rá - nem rondít bele a látszólagos családi idillbe...

Barátság = bizalom

"Azt hiszem, egy igaz barátság épp olyan fontos, mint egy szerelmi kapcsolat" - kezdte Vince, aki az alkalomra fekete inget húzott, épp úgy, mint kollégája. Ahogy félszavakból megértik egymást, sőt befejezik egymás mondatait, gyanússá válik: mintha a két férfi a valóságban is vérszerződést kötött volna. "Nem titok, hogy nagyon jó barátok vagyunk. Vince nemcsak főhőse, de producere is a filmnek, én pedig már akkor tudtam, hogy engem választott a másik főszerepre, amikor még senki más" - nevetett Kevin.

www.thedilemmamovie.com
www.thedilemmamovie.com



A haverok tehát nemcsak a vásznon, de a való életben is bebizonyították: legyen szó a forgatások utáni éjszakai kocsmázásról Chicagóban vagy egy millió dolláros szerződésről, biztosan számíthatnak egymásra. De vajon a barátnőikhez is ilyen hűségesek? Mrs. Kevin James, azaz a Fülöp-szigeteki modell, Steffiana de la Cruz, és Vince Vaughn asszony, azaz Kyla Weber ingatlanügynök úgy tűnik, megütötték a főnyereményt. A két sráccal beszélgetve ugyanis világossá válik: lehetsz hollywoodi szupersztár, tiéd lehet a világ legmegértőbb haverja, ha nem tiszteled meg a nagy Ő-t a lojalitással, közös életetek hosszú évek alatt felépített vára egy pillanat töredéke alatt omolhat össze.


Forrás: AFP
Forrás: AFP



A szerelem szabályai

A film sztárjai is egyet kell, hogy értsenek velem abban, hogy nagyon kevés olyan férfi van harminc felett, aki még sosem csalt meg egyetlen lányt sem: mind tudjuk, hogy a hollywoodi partik világa egyébként sem a hűségről és önzetlenségről híres. Ám azok után, hogy Vince néhány évvel ezelőtt több százezer dollárra perelt egy bulvárlapot, amiért az címlapon hozta le: megcsalta Jennifer Anistont, nem merek rákérdezni: vajon a "jóbarátnővel" való liezonja az őszinteségre épült-e. "Mára olyan fontos szerepet kapott az életemben a szerelem, hogy gyakorlatilag bárhová megyek, bármit teszek, mindenütt körülvesz" - mondja Vince.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Nos, itt volt az ideje: a színész kislánya, Locklyn épp karácsony előtt született meg. Kevin James szerint onnan tudhatod, hogy a kapcsolatod jó irányba halad, hogy már nem érzed úgy, mintha tojáshéjon sétálgatnál a párod közelében. "Olyan ez, mint a vezetés: az első időszakban lassan haladsz a külső sávban, ám hamarosan feloldódsz, leengeded a napfénytetőt, és elkezded élvezni a dolgot anélkül, hogy a szabályokon gondolkodnál." Ezzel Vince is egyetért: "Amikor már nem azon aggódsz, hogy szerethető vagy-e, hanem képes vagy önmagad lenni, akkor kezdődik a közös utazás."

Te meg tudnád bocsátani a megcsalást?



Az igazság
mindig megtalál

Mosolyogva léptem ki a nyüzsgő utcára a szállodából: bevallom, nem volt rossz karnyújtásnyira ülni Vince Vaughntól... persze ezt nem reklámozom majd, mikor a párom rákérdez, milyen volt a sajtóesemény. Vagy mégis el kellene mondanom?... A telefonomért nyúltam, hogy szóljak neki: egy Oxford Circus-i kávézóban írok, ott várom őt. Amikor néhány perc múlva belépett az ajtón, felragyogott az arcom. A film egyik mondata jutott eszembe: "Őszinteség. Nem menekülhetsz el előle, mert az igazság mindig megtalál majd." A szemébe néztem, és csak annyit mondtam: "Tudod... Vince Vaughn nem rossz pasi... de tuti nem cserélnélek el." Igaza lehet Carl Gustav Jungnak: a szerelem csak annak fedi fel legrejtettebb titkait és csodáját, aki képes a feltétlen odaadásra és érzelmi hűségre...

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Gyászol a hollywoodi filmvilág, váratlanul elhunyt a híres filmproducer!http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110126-hollywood-gyaszol-a-filmvilag-varatlanul-elhunyt-a-hires-filmproducer.htmlAsszonyszöktetés a sittrőlhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110125-hogyan-szoktessunk-asszonyt-bortonbol.htmlSzex és szerelem a testbeszéd nyelvénhttp://www.life.hu/szeress/szex/20101230-ne-elemezd-a-szexet-erezd.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.