Katie Holmesra a kutya se kíváncsi

film Mission: Impossible Katie Holmes Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tom Cruise neje az utóbbi időben nem túl sikeres. Nem elég, hogy egyik legutóbbi filmsorozata - mely a Kennedy klánról szól - nem kellett a megrendelő tévécsatornának, most a nézők is látványosan ellenszenvüket fejezték ki a színésznő új filmjével kapcsolatban.

Katie Holmesnak A senki fia című filmje nem aratott osztatlan sikert, állítólag a Sundance Filmfesztivál közönsége kivonult a tesztvetítésről - tudtuk meg a Blikkből.

AFP
AFP


"Annyira rossz a film, hogy Katie teljesítményétől függetlenül, eleve halálra van ítélve. Őt senki nem bírálja, de természetes, hogy megrázza a kudarc, és összeomlik"
- mondta egy filmkritikus. A színésznővel ellentétben Tom Cruise igen sikeres manapság: szinte állandóan dolgozik és a Mission: Impossible negyedik részét is igen ígéretesnek tartják a szakmabeliek.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.