Való Világ 4 Alekosz műsor Olivér villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vagány srác folyton folyvást rossz fát tesz a tűzre, ezzel elérve célját, hogy a kiválasztáskor a legtöbb jelet ő kapja. Vajon sikerül neki?

Tanulj Tinó ökör lesz belőled

Gombi végre feltűnést kellett a villában, egy reggeli "pukiparádéval". Köszönjük Gombár úr, de ez eggyel több információ volt, mint amire a nézőknek szüksége lett volna...

Ma ismét folytatódott a tanítás a villában. Ez a nap is mindenkiből más reakciót váltott ki. A törtető Évának testhez álló feladat a suli, most végre megcsillanthatja képességeit, az ő esetében nevezhetnénk talán önbizalomtréningnek is. A lány mindig bekiabál, és nagyon jól játssza a stréber szerepét. Olivér érdeklődését nem különösebben kelti fel a történelem óra, így unaloműzésből, mint egy dedós, "köpőcsövezett" az órán, majd a tanárnőt obszcén szavakkal minősítette kicsengetés után.

Alekino, a villa Don Juanja képtelen tanár-diák viszonyt fenntartani: kimondottan a vörös tanárnők vannak hatással a bioritmusára. A görög félisten túllőtt a célon, nyelvtan órán szexuális töltetű kifejezéseket hozott példaként, viszont a konzervatív tanárnőnek bántotta a fülét, s egyben megbotránkoztatta. Aleknak a reakció rosszul esett, ekkor ismét lelki válságba került.


Folytatódik Oli taktikázása

A manipuláció mestere tovább rakja a fát a tűzre, hogy melegedjen. Nem hagyja feledésbe merülni a kiválasztást, megszállottja lett az ügynek. Igyekszik befűzni minél több embert. Ám ha ez nem sikerül, akkor "elszabadítja a poklot", és csínytevésekkel próbálja kivívni a "jeleket". Az akció elkezdődött, és várhatóan csúnya vége lesz.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.