Javier Bardem lehet az új Bond-film gonosza

film James Bond mozi Javier Bardem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Javier Bardem az új Bond-produkció rendezőjével, Sam Mendesszel tárgyalt a filmbeli "gonosz" szerepéről.

A Nem vénnek való vidék Oscar-díjas színésze a The Hollywood Reporter szerdai online kiadásában megerősítette, hogy ez ügyben találkozott Mendesszel. Mint mondta: még nem állapodtak meg, hiszen először el kell olvasnia a forgatókönyvet, de a beszélgetés "nagyon izgalmas" volt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


"Óriási rajongója vagyok a James Bond-sagának. Gyerekkoromban apámmal néztem meg Sean Conneryt Bond szerepében. Ki gondolta volna, hogy én is benne leszek az egyik filmben?" - idézte Bardemet a THR.com.

A spanyol színészt a Biutiful című mexikói filmben nyújtott játékáért a minap Oscar-díjra jelölte az Amerikai Filmakadémia. Maga a film is versenyben van a legjobb idegen nyelvű produkció Oscar-díjáért.

A 23. James Bond-kaland - amelyben a 007-es ügynököt ismét Daniel Craig alakítja - a tervek szerint 2012. november 9-én kerül a mozikba.

Forrás: MTI

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Friss! Megszületett Penélope Cruz gyermeke!http://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110126-megszuletett-penelope-cruz-es-javier-bardem-gyermeke.htmlTragédia! Roncs lett az egykori gyereksztár! - fotóhttp://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110125-aaron-carter-elvonokurara-vonul.htmlKis cirkuszi majmok? Milliárdos gyereksztárok a csillogáson túlhttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20110110-kis-cirkuszi-majmok-milliardos-gyereksztarok-a-csillogason-tul.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.