Anne Hathaway Christian Bale Macskanő Harrison Ford Batman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén sem lesz hiány a Budapestre látogató világsztárokban. 2011-ben magyar település lesz Gotham City: Batman városa néhány hétre költözik Magyarországra - parádés szereposztással.

Anglia és Amerika mellett Romániában és Magyarországon forgatják az új Batman-mozit, a The Dark Knight Rises című filmet. A Bors információi szerint a stáb tavasszal érkezik hazánkba néhány hétre, külső és stúdiójeleneteket egyaránt felvesznek majd.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Így 2011-ben ismét sztárdömping lesz Budapesten: Christian Bale mellett olyan nevek tűnnek fel a szereplőgárdában, mint Anne Hathaway, aki a Macskanőt alakítja majd, valamint Morgan Freeman, Robin Williams, Michael Caine vagy Gary Oldman. Bale-nek és Anne-nek biztosan lesznek nálunk jelenetei, melyek technikailag is igen különleges megoldásokat igényelnek majd.

A film zseniális rendezője, az Oscar-jelölt Christopher Nolan is itt munkálkodik majd. Az autogramvadászok most bizonyára igen boldogok: a Batman-stáb mellett ugyanis februárban érkezik Keanu Reeves is. Gérard Depardieu és Catherine Deneuve áprilistól augusztusig forgat nálunk, és a pletykák szerint Harrison Ford, Colin Firth és Milla Jovovich is megfordul idén Magyarországon - tudtuk meg a Borsból.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Rockhírességek, akik soha nem kapták meg az elismerésthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110209-rockhiressegek-akik-soha-nem-kaptak-meg-az-elismerest.html5 romantikus úti cél leánykérésrehttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20110208-valentinnap-a-legjobb-romantikus-ut-celok.htmlJavier Bardem lehet az új Bond-film gonoszahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110204-mozi-javier-bardem-lehet-az-uj-bondfilm-gonosza.htmlSzex a filmvásznon - Izgató vagy nevetséges?http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110204-a-grace-klinikatol-a-szex-es-new-yorkig-a.html5 kötelező színázi darab februárrahttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20110203-programajanlo-a-legjobb-szinhazi-darabok-februarban.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.