X-Faktor Király L. Norbi szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király L. Norbi ismét egyedülálló lett. Az X-Faktor sztárjának véget ért a viszonya a titokzatos egyetemista lánnyal, mert a fiúnak zenei karrierje miatt nincs ideje komolyabb kapcsolatra.

Király L. Norbi januárban elmesélte, hogy egy huszonegy éves egyetemista lánnyal randizgat néhány hónapja. Akkor elmondta, fontos számára, hogy a társa mellette álljon, és nagyon szeretné, ha ez a kapcsolat hosszú távon is működne. Norbi azonban most rengeteget dolgozik, és így sajnos át kellett gondolnia magánéletét.

Írd meg nekünk egy Valentin-napod történetét, és nyerj!




rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Jelenlegi életvitelem mellett nincs lehetőségem komoly kapcsolatra. Továbbra is beszélek azzal a lánnyal, de nem tudok annyi időt szakítani rá, mint amennyit egy kapcsolatra kellene. Még mindig az ismerkedési szakaszban tartunk, nincs időm arra, hogy elmélyüljön a kapcsolatunk. Mindenkinek meg kell értenie, hogy a zene a legfontosabb. Szeretik a zenémet, a koncertjeimet, a korábbi problémámmal ellentétben nincs annyi önbizalomhiányom, és meglep, hogy olyan sokan rajonganak értem. Igyekszem megköszönni a szeretetüket az énekléssel és az autogramosztással. Tetszik, hogy a humorommal és a színpadi mozgásommal elbűvölöm őket" - mesélte boldogan az énekes a Borsnak.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Az igazi férfi húst eszikhttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20110208-parkapcsolat-a-husevo-pasi-sarmosabb.htmlIgaz vagy hamis? - Fotója árulkodik pasidról!http://www.life.hu/szeress/szerelem/20110208-iwiw-es-facebook-fejtsd-meg-a-pasid-profiljat.html"Fáj a fejem, édes!" - Te miért hárítod a szexet?http://www.life.hu/szeress/szex/20110207-szex-es-parkapcsolat-ezert-haritjuk-a-szexet.htmlAz Én Valentinomhttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20110207-valentin-napi-tortenetek.htmlFélig lebénult, mert kiszívták a nyakát!http://www.life.hu/szeress/szex/20110206-szex-felig-lebenult-mert-kiszivtak-a-nyakat.htmlIllatminta Adonisztól - Így választ a nő pasit!http://www.life.hu/szeress/szex/20110204-parkapcsolat-mi-csalja-a-not-az-agyba.htmlEzt tedd, ha balul sül el az első randi!http://www.life.hu/szeress/szerelem/20110204-randi-a-pasival-igy-hagyd-ott-ha-nem-tetszik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.