pornószínésznő Charlie Sheen pornó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig józanodott ki Charlie Sheen a legutóbbi - harminchat órás - alkohollal, drogokkal és pornószínésznőkkel fűszerezett buli után, máris megdöbbentő hír jutott a tudomására.

Kacey Jordan pornós is a színésszel mulatott a legutóbbi maratoni buli alkalmával, de az együttlétnek jó néhány következménye is lett - többek között az, hogy a huszonkét éves felnőttfilm-színésznő teherbe esett. Kacey volt egyébként az a lány, akinek Charlie hatmillió forintot fizetett az együttlétért.

AFP
AFP

"Charlie, én igazán sajnálom, ahogy a dolgok véget értek, de valamit el kell mondanom, mielőtt kitudódik a sajtóban: terhes vagyok!" - írta SMS-ben a lány a sorozatsztárnak, aki a The Sun magazin információi szerint még nem válaszolt a pornószínésznőnek.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Charlie Sheen milliókat fizetett a pornószínésznőnekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110131-charlie-sheen-milliokat-fizetett-a-pornoszinesznonek.htmlMesés ruhaköltemények a Grammy-díjátadónhttp://www.life.hu/life/galeria/20110214-meses-ruhakoltemenyek-a-grammydijatadon.htmlA legcsúnyább estélyik a Grammy-díj átadójánhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110214-ocsmany-ruhak-a-grammydij-atadojan.htmlChristina Aguilera elesett a Grammy-díjátadónhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110214-christina-aquilera-elesett-a-grammydijatadon.htmlÍgy ünneplik a Valentin-napot a hazai sztárok!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110211-igy-unnepli-a-valentinnapot-kallaysaunders-andras-xantus-barbara-tihanyitoth-csaba.htmlHeti horoszkóp - február 14-18.http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110211-heti-horoszkop-februar-1418.htmlJennifer Aniston majmolja Angelinát!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110211-jennifer-aniston-utanozza-angelina-joliet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.