Milliárdosok lettek a valóságshow-sztárok!

pornó kim kardashian valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokat hallunk róluk, itthon azonban még nem értek el akkora népszerűséget, mint az Egyesült Államokban. A Kardashian család ma nagyon menő a médiában. De kik is ők valójában?

Kim Kardashian, a harmincegy éves, örmény, holland és skót gyökerekkel rendelkező, mindig dögös celeb házi pornóvideójával lett ismert az Egyesült Államokban - és tökéletesen meg is lovagolta a hirtelen jött hírnevet. Azóta saját valóságshow-val (K, mint Kardashian), parfümmel, könyvvel, videoklippel és még ezer más dologgal büszkélkedhet. Sorozatokban - többet között a CSI: NY, Így jártam anyátokkal - is kapott szerepet, de fitneszvideóban, diétás magazinban és főzőműsorban is láthattuk már. Számítások szerint Kim és népes családja körülbelül 65 millió dollárt keresett az utóbbi néhány évben.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

De állítólag Kim pusztán csak egy báb édesanyja, Kris Jenner kezében. 2007 óta - ekkor kerültek nyilvánosságra Kim pornófelvételei - egyengeti családja ismertségét, és a médiában őt tartják a legbefolyásosabb édesanyának. Kris a saját valóságshow-juk producere, így megvétózhat bármit, ami szerinte nem fér bele a lányairól alkotott képbe. Ennek ellenére műsoraik nem szűkölködnek erotikus jelenetekben, de az sem ritka, hogy a Kardashian lányok egymáson végeznek fazongyantát. Legutóbb például Kim egy meztelen fotózás után elsírta magát, és kijelentette, hogy nem meztelenkedik többé, édesanyja azonban ennyivel intézte el: "Ez a munkád. Ezért fizetnek." - és nem is keveset, Kim ugyanis egy év alatt több mint ötmillió dollárt vághatott zsebre semmittevésével.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.