esküvő David Beckham menyasszonyi ruha Kate Middleton Sarkozy Vilmos herceg Obama Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Beckham és kedves neje, Victoria is beletartozik abba a szerencsés 1900 emberbe, akik meghívót kaptak Vilmos herceg és Kate Middleton április 29-i lagzijára.

A herceg és a focisztár a 2010-es világbajnokságon kerültek közelebbi kapcsolatba, és bennfentesek szerint nagyon jól megértették egymást. Ezért Károly hercegnek és a királynőnek sem volt semmi ellenvetése a szexi házaspár ellen. Ellenben az amerikai és a francia elnök, Barack Obama és Nikolas Sarkozy nem kaptak meghívót a menyegzőre - ez azért lehetséges, mert ők a protokoll szerint csak a trónörökös lagzijára mehetnének - aki jelen esetben Károly herceg.

AFP
AFP

Vilmos és Beckham a foci iránti közös rajongásuk miatt kerültek egymással jó kapcsolatba, de van, ami a feleségeket is összehozza, és az nem más, mint a divat. Nemrég ugyanis felröppentek a hírek, miszerint az ara - Kate Middleton - menyasszonyi ruháját az ex-Spice Girl Victoria tervezi majd, ráadásul az állapotos édesanya már el is küldte kollekcióját a leendő hercegnőnek. A korábbi találgatások ellenére biztosat még nem tudni a menyasszonyi ruháról, az azonban garantált, hogy nem a nagyszerű angol divattervező, Vivienne Westwood adja majd a mesés kelmét: az extra ruhakölteményeiről is ismert dizájner ugyanis kerek perec kijelentette, hogy Kate Middleton még nem elég stílusos ahhoz, hogy az ő kreációjában jelenhessen meg...

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.