Most már hivatalos! Zenetévés arc vezeti a Csillag születiket!

Hernádi Judit Szirtes Tamás Fáy Miklós tehetségkutató Oroszlán Szonja Csillag születik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre vége a találgatásoknak - az RTL Klub nyilvánosságra hozta a Csillag születik műsorvezetőinek és zsűritagjainak a nevét!

Meglepő fordulat történt a Csillag születik műsorvezető-választásában. Miután Stohl András nem vállalta a tehetségkutató vezetését, Sebestyén Balázst pedig lefoglalja a ValóVilág, a csatornának találnia kellett valakit, aki méltó párja lehet Ördög Nórának. Ma az RTL Klub hivatalosan is bejelentette, hogy a két műsorvezető Ördög Nóra és Nagy Sanyi lesznek. Az egykori zenecsatornán Alex néven műsort vezető férfi jó humoráról ismert, így minden bizonnyal könnyedén veszi majd az élő műsor akadályait.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

"Nagyon örülök, hogy ismét bizalmat szavazott nekem az RTL Klub, és hogy még nem unják az arcomat" - mondta mosolyogva Ördög Nóra a Life.hu-nak. "Azt is remek döntésnek tartom, hogy az RTL Klub be mert vállalni egy olyan új arcot, mint Sanyi, és lehetőséget adtak neki. Nem dolgoztunk még együtt, de érzem, hogy remek páros leszünk" - tette hozzá a csinos műsorvezető.

Fórum: Szerinted ki a legjobb műsorvezető?



A Csillag születik zsűrijében a legutóbbi szériához képest nem történt változás: a bírák közt ül majd ezúttal is Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Szirtes Tamás és Fáy Miklós is. A szabályok azonban egy apróságban változtak: míg korábban a négy ítésznek egyhangúan bizalmat kellett szavaznia egy-egy leendő kiscsillagnak, idén már három "igen" is elég lesz a tehetségek továbbjutásához. Megkérdeztük Hernádi Juditot is régi-új feladatáról. "Nagyon örülök a felkérésnek, és már alig várom, hogy ismét új tehetségeket fedezzünk fel a Csillag születik műsorban. Rengeteg színházi fellépésem van, és zsúfolt időszak előtt állok, de biztos vagyok benne, hogy a szombat esték hangulata ismét fantasztikus lesz" - mesélte a színésznő a Life.hu-nak.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



VV Olivér és Enikő kibékülnek?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110224-vv-oliver-es-eniko-kibekulnek.htmlVV4: Éva nem bírja alkohol nélkülhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110223-vv4-eva-nem-birja-alkohol-nelkul.htmlA 2011-es Oscar-díj jelöltjeinek listájahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110223-a-83-oscardij-osszes-jeloltjenek-listaja.htmlJanicsák Veca a legsikeresebb X-Faktoros?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110223-janicsak-vecanak-sok-fellepese-van.htmlVV4: Enikő elhagyta Olivért?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110223-vv4-eniko-elhagyta-olivert.htmlVV4: Éva szülei elveszíthetik otthonukathttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110223-vv4-eva-szulei-elveszithetik-otthonukat.htmlVV4: Gigi és Jerzy szakított!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110222-vv4-gigi-es-jerzy-szakitott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.