Végre vége a találgatásoknak - az RTL Klub nyilvánosságra hozta a Csillag születik műsorvezetőinek és zsűritagjainak a nevét!

Meglepő fordulat történt a Csillag születik műsorvezető-választásában. Miután Stohl András nem vállalta a tehetségkutató vezetését, Sebestyén Balázst pedig lefoglalja a ValóVilág, a csatornának találnia kellett valakit, aki méltó párja lehet Ördög Nórának. Ma az RTL Klub hivatalosan is bejelentette, hogy a két műsorvezető Ördög Nóra és Nagy Sanyi lesznek. Az egykori zenecsatornán Alex néven műsort vezető férfi jó humoráról ismert, így minden bizonnyal könnyedén veszi majd az élő műsor akadályait.

RTL Klub/Sajtóklub/Trunkó Bálint

"Nagyon örülök, hogy ismét bizalmat szavazott nekem az RTL Klub, és hogy még nem unják az arcomat" - mondta mosolyogva Ördög Nóra a Life.hu-nak. "Azt is remek döntésnek tartom, hogy az RTL Klub be mert vállalni egy olyan új arcot, mint Sanyi, és lehetőséget adtak neki. Nem dolgoztunk még együtt, de érzem, hogy remek páros leszünk" - tette hozzá a csinos műsorvezető.A Csillag születik zsűrijében a legutóbbi szériához képest nem történt változás: a bírák közt ül majd ezúttal is Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Szirtes Tamás és Fáy Miklós is. A szabályok azonban egy apróságban változtak: míg korábban a négy ítésznek egyhangúan bizalmat kellett szavaznia egy-egy leendő kiscsillagnak, idén már három "igen" is elég lesz a tehetségek továbbjutásához. Megkérdeztük Hernádi Juditot is régi-új feladatáról. "Nagyon örülök a felkérésnek, és már alig várom, hogy ismét új tehetségeket fedezzünk fel a Csillag születik műsorban. Rengeteg színházi fellépésem van, és zsúfolt időszak előtt állok, de biztos vagyok benne, hogy a szombat esték hangulata ismét fantasztikus lesz" - mesélte a színésznő a Life.hu-nak.

RTL Klub/Sajtóklub/Trunkó Bálint

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!VV Olivér és Enikő kibékülnek?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110224-vv-oliver-es-eniko-kibekulnek.html VV4: Éva nem bírja alkohol nélkülhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110223-vv4-eva-nem-birja-alkohol-nelkul.html A 2011-es Oscar-díj jelöltjeinek listájahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110223-a-83-oscardij-osszes-jeloltjenek-listaja.html Janicsák Veca a legsikeresebb X-Faktoros?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110223-janicsak-vecanak-sok-fellepese-van.html VV4: Enikő elhagyta Olivért?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110223-vv4-eniko-elhagyta-olivert.html VV4: Éva szülei elveszíthetik otthonukathttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110223-vv4-eva-szulei-elveszithetik-otthonukat.html VV4: Gigi és Jerzy szakított!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110222-vv4-gigi-es-jerzy-szakitott.html