Michael Douglas és neje nemrég Londonban jártak, ahol a színésznőt Károly herceg tüntette ki. Ott-tartózkódásuk alatt egy kellemetlen incidens is történt.

A házaspárt meghívták a Buckingham-palotába, ahol Károly herceg a Brit Birodalom Rendjének Parancsnokává avatta Catherine Zeta-Jones színésznőt a filmekben és a jótékonyság területén nyújtott kiemelkedő munkájáért.

Forrás: AFP

A sztárpár az emlékezetes esemény után visszatért londoni szállodájába, de amikor kiszálltak az autójukból, megrohamozták őket a lesifotósok. Az egyik fényképész túl közel került Zeta-Joneshoz, aki felháborodva azt kiabálta: "Hogy mer megütni! Azonnal hívjanak rendőrt. Megütött! Az a férfi megütött!" - tudtuk meg a Stop.hu-ról.

Douglas rögtön neje védelmére kelt, nagyon támadóan méregette a fotóst, sértegetni kezdte őt, de a biztonsági szolgálat közbeavatkozott.

 

VV4: Kellemetlen beszólások, bekiabálások a párbajonhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110227-vv4-beszolasokkal-bekiabalasokkal-tuzdelt-parbaj.html Edd magad egészségesre! - Top 4 vegetáriánus étteremhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20110224-edd-magad-egeszsegesre-top-4-vegetarianus-etterem.html Élő adásban borult ki az énekesnő!http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110225-elo-adasban-borult-ki-jennifer-lopez.html A meztelenkedő Olivia Wilde lesz az új Lara Croft?http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110224-a-meztelenkedo-olivia-wilde-lesz-az-uj-lara-croft.html Most már hivatalos! Zenetévés arc vezeti a Csillag születiket!http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110224-nagy-sanyi-es-ordog-nora-vezetik-a-csillag-szuletiket.html