Veszélyben az énekesi karrier: megnémult a Megasztár nyertese!

hangszál Megasztár Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többnapos csendre ítélte gégésze Tolvai Renátát, a Megasztár 5. nyertesét - írja a Blikk.

A 19 éves szőke tehetég azonban, dacolva az orvosi utasítással, nem volt hajlandó lemondani a fellépéseket és interjúkat, ezzel azonban veszélyezteti a karrierjét, hiszen ezzel kockáztatj a felépülést - az erőltetéstől ugyanis komoly szövődmények alakulhatnak ki.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu



"Nagyon durva volt, amikor a gégész közölte, hogy maradjak csendben több napig, mert csak így tudok rendesen meggyógyulni. Ott álltam, és tanácstalan voltam, nem tudtam, hogy mi legyen, hiszen nekem fellépéseim vannak, gyakorolnom kell, interjúkat kell adnom, és egy csomó dolgom van! Erre ő csak annyit válaszolt: szóljak a menedzseremnek, hogy intézze el" - mesélte Reni a Blikknek, aki végül csupán néhány órát volt hajlandó teljes némaságban, pihenéssel eltölteni.

"Kínszenvedés volt, de kibírtam, hiszen menni kell tovább. Kaptam gyógyszereket, kizárólag homeopátiásat, és vigyázok a torkomra. Akármilyen meleg van, sálat hordok, és persze a meleg tea is állandó kellék" - fogadta meg a tanácsokat az énekesnő.

LIFE MAGAZIN: TOLVAI RENI ÉS SZABÓ GYŐZŐ FOGYÓKÚRÁZIK!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=w88D2q3G3UmpslCa


Life Magazin:
minden hétköznap 18 órakor, a LifeNetwork műsorán!


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Life.hu Ladies Night Nőnapi parti a Dokk Caféban!

Gyere velünk és ünnepeljük együtt a Mi napunkat egy exkluzív parti keretében, melyen a garantált szórakozáson túl számos meglepetésre is számíthatsz.

Jelentkezz ingyen belépőkért!



Tolvai Renit eljegyzi szerelme?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110202-tolvai-renit-szerelme-kallay-saunders-andras-eljegyezheti.htmlIsmét díjazták Tolvai Renit!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110125-magyar-kulturaertdijat-kapott-tolvai-renata.htmlTolvai Renáta: "Átváltozom, és nem félek semmitől" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110123-tolvai-renata-a-megasztar-gyoztese-szily-nora-interjuja.htmlTolvai Renáta: "Szétszednek, összeraknak" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110123-tolvai-reni-szetszednek-osszeraknak-szily-nora-interjuja.htmlTolvai Reni nyereményautóját nem vezetheti Kállay-Saunders András!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110119-megasztar-tolvai-reni-atvette-nyeremenyautojat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.