Tragédia! Leégett a mozisztár otthona!

Mumbai tűzvész mozi Gettómilliomos India
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Gettómilliomos című film sztárjának otthonát múlt pénteken egy tűzvész pusztította el.

Rubina Ali a Gettómilliomos című nagysikerű filmben játszotta a hősnő, Latika fiatalkori énjét. A tizenkét éves kislány Mumbai városában lakott egy hatalmas családi házban, de a Garib Nagar nyomornegyedben puszító tűzvész az ő otthonát sem kímélte.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A lánynak minden emléke, díja és kitüntetése a tűz martaléka lett. "Mindenem odaveszett. Könyvek, díjak, fényképek, újságcikkek, amiket évek óta gyűjtök - minden, ami igazán fontos volt nekem. Éppen otthon tévéztünk, amikor az egyik szomszédunk lélekszakadva berontott, és figyelmeztetett a tűzre. Azonnal elhagytuk a házat, és az egész éjszakát a vasútállomáson töltöttük. Senki sem segített nekünk akkor este" - mondta a kislány. Állítólag 21 ember sérült meg a tűzben, és majd' 2000 ember maradt fedél nélkül.


Tippünk: Nézz bele a filmbe!


szólj hozzá: Gettó milliomos előzetes





Veszélyben az énekesi karrier: megnémult a Megasztár nyertese!http://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20110305-veszelyben-a-megasztaros-enekesi-karrierje-megnemult-tolvai-renata.htmlA világ legerotikusabb szállodáihttp://www.life.hu/szorakozz/utazas/20110304-utazas-program-a-vilag-legerotikusabb-szallodai.htmlBorzalmas baleset történt az egyik tehetségkutatóbanhttp://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20110304-kivertek-a-fogat-egy-enekesnek-egy-azsiai-tehetsegkutatoban.html5 kötelező film Colin Firth-tőlhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110303-mozi-szorakozas-5-kotelezo-film-colin-firthtol.htmlTélűző programtippek márciusrahttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20110301-szinhaz-kiallitas-koncert-programkorkep-marciusra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.