Üvegtigris 3 vetkőzés felnőtt Szabó Erika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erika évek óta rendszeresen feltűnik a képernyőn, legutóbb azonban a mozivásznat is meghódította. A fiatal színésznő tökéletes testével vonja bűvkörébe a férfiakat.

Fotó: Dobos Tamás
Fotó: Dobos Tamás

Szabó Erika egy szerep kedvéért vetkőzött le. Az Üvegtigris harmadik részében ő alakítja a szexi modellt, Nikit - ehhez a szerephez készültek el a művészi aktok. Erika a teljes meztelenségtől sem riad vissza, és kicsit sem tartja magát szégyenlősnek. A képek nagyszerűen sikerültek - valóban kihangsúlyozzák a fiatal színésznő kifogástalan alakját.

A fotózásról készült felvételek először az Aktívban voltak megtekinthetőek - íme a pikáns képek!

Zsazsa állapota válságoshttp://www.life.hu/gyogyulj/20110331-zsazsa-allapota-valsagos.htmlA világirodalom legfelkavaróbb remekműveihttp://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20110329-a-vilagirodalom-legfelkavarobb-remekmuvei.htmlMesebeli álompasik, szívtiprók a filmvászonrólhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110324-mesebeli-alompasik-szivtiprok-a-filmvaszonrol.htmlKaty Perry megszelídítette férjéthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110324-kate-perry-megszeliditette-ferjet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.