Napokig kétségek gyötörték a rajongókat, miután elterjedt a pletyka, hogy a Király! című akcióvígjáték fürdőzős jelenetében nem is Natalie Portman domborít egy szál tangában.

Ugyanis kiszivárgott, hogy a film vetkőzős jeleneteiben egy úgynevezett popsidublőz, az ír Caroline Davis helyettesítette a szemérmes színésznőt. A rajongók azonban fáradságot nem kímélve kockáról kockára többször is újranézték a Király! előzetesét, és megállapították, hogy bizony Natalie tangás popsija látható a felvételen, trükközésről szó sincs.

AFPA film rendezője, David Gordon Green is sietett nyilatkozni, amivel minden kétséget eloszlatott. Elmondta, hogy Natalie nagyon szívesen vállalta a tangás jelenetet, a dublőzre pedig csak akkor volt szükség, amikor a színésznő karaktere fejest ugrik a tóba, ez a mutatvány ugyanis képzett kaszkadőrt igényelt.

Your Highness - hazai bemutató: 2011. július

Tippünk: Nézd meg a film előzetesét!

<iframe title="YouTube video player" width="560" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/FplWxtPzWY8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Forrás: UIP


Tavaszi zsongás - Programtippek áprilisrahttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20110331-fesztivalok-utazas-nagy-aprilisi-programkorkep.html Mesebeli álompasik, szívtiprók a filmvászonrólhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110324-mesebeli-alompasik-szivtiprok-a-filmvaszonrol.html Dührohamot kapott Chris Brown egy interjú miatthttp://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20110323-duhrohamot-kapott-chris-brown-egy-interju-miatt.html