Éden Hotel - kutyapóz és meztelen férfitestek

intrika szex Horváth Éva pletyka kiszavazás erotika Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az úgy volt, hogy az előzetesben Szandra hatalmas pusztítást emlegetett. Nosza rajta, erről a life.hu se maradhat le. Hátha meztelen nők fogják egymás haját rángatni, esetleg a csődörök rántanak kardot.

Az előző rész ott fejeződött be, hogy Kata gyilkosságra buzdította Ádámot, a hotel Urát és legnagyobb manipulátorát. Öld meg! - hangzott a parancs Katától, akit kiszavazott a fekete táncosnő. Korleóne csak reteknek hívja - hát a héten egy szobába kerül vele, de vajon lesz-e levágott lófej az ágyban?

viasat3.hu
viasat3.hu

Ádám, Kata


Megy már vagy egy hónapja a mi kis kolumbiai szappanoperánk. Gyönyörűen keverednek a szálak és a nemek, meg a pia is a gyomrokban. Horváth Éva ezúttal terepszínben olvad bele a dzsungelkörnyezetbe, tulajdonképpen, ha eltűnne a műsorból, az sem tűnne fel. Bezzeg a szexuálitás szembetűnő, az első 5 érdemleges másodpercben fedetlen női melleket és Levente férfiasságát látjuk mindjárt. Biztosra mennek a készítők. Mégsem lehet reggeli tornával indítani egy tévéműsort, ahol Jennifer 20 (tanuló) már megint csak nyafogni képes.

viasat3.hu
viasat3.hu


Jennifer, Levi

A heti hadművelet egyébként a "haza akarok menni" fedőnevet viseli, de Ádám dehogy akar távozni, ez csak a beetető szöveg itt a paradicsomban. Merthogy Ádám "az egyiknek mennie kell" felkiáltással háborút indít. Az ellenség: Szöszi és Szandra. Még Gábor is megszólal - jé, tud beszélni - és igazat ad a Donnak.

viasat3.hu
viasat3.hu


Szandra, Szöszi


Ha eddig valami nem érthető, akkor jókor jön egy kis szereplőmustra: Kristófot csak Beckhamhez tudjuk hasonlítani. Szép a teste, jól lehet fotózni, minden nő belé zúgna. Csak hát nem annyira tökös legény (csak altestileg), hogy irányítsa a bandát. Bezzeg Niki, na, ő kemény csaj és nem tévedünk, ha azt gondoljuk, lesz még szerepe, nem kevés. Ha valaki mostanság szeretne vele találkozni Budapesten, úgy kaptuk a hírt, hogy nagy partiarc az éjszakában, imád celebeskedni a Nyugati környékén.

viasat3.hu
viasat3.hu

Niki, Kristóf

A paradicsom hímvezére Ádám, aki bróker agyával már levezette hogyan fogja megnyerni a 25 millát. Ha nem jön egy okosabb, nyert ügye van. Itt van nekünk még Alíz, a naiva. Ugyan, majdnem beleszaladt a két kapura játszó Szöszi hálójába, de felnyitották a szemét. Férfiismerőseink szerint Kriszta az egyetlen normális nő a csapatban. Vajon azért, mert nem mutogatja magát? Dzseni nem sok vizet zavar, ahogy eddig Gábor sem mutatott sokat. Egyelőre ő is csak pancsol a sekélyes vízben vagy elfocizgat Levivel, akit még az sem zavar, ha befőttnek nevezik. Eszik, iszik, alszik, fürdik és merevedik. Szöszi is gerjed - legfőképp Szandrára, aki agresszor jelleggel ígért nagy robbantást. De vajon, mekkorát fog szólni? Ez a heti kérdés.

viasat3.hu
viasat3.hu

Gábor, Kriszta

Aztán jön a nagy felismerés, Alíz nem lesz többé áldozat, mondja. Ő már nyert ezzel a műsorral, ha ezt megfogadja. És hogy ne legyen unalmas a paradicsomi háború, rögvest újabb két teríték kerül az asztalra és betáncol Danny Krisztiánnal. Szép szolibarna mindkettő. A bugyimat nem adom! - szól Niki. Dehogynem! Minden jó pszichológus kihallaná ebből a nemi vágyat.

viasat3.hu
viasat3.hu

Alíz, Danny


Szöszi és Szandra a továbbiakban mindent megtesz azért, hogy még jobban utálják őket. Csakhogy Ádám nem csak agyban erős. Úgy küzd a grundon, mintha az élete múlna rajta. Erős a kicsi Ádi. Szandra biztos, ami biztos kutyapózba veti magát a birkózó Danny-nek, de jaj, belenéz Krisztián szemébe salsa közben és... Mi lesz ebből még? És nem kell sokat várni, máris jön a coming out - "én roma lány vagyok". Hát kedves Szandra, meg tudnád mondani, hogy akkor kinek is vannak előítéletei? Szöszi még megcirógajta Alízt, nyeregben érzi magát. Még Brad Pitt se tudná kezéről lecsapni, gondolja a kavarógép. Haj, de nagyot fog koppanni. Ez megy, kérem. Ez a való világ. Nem az.

viasat3.hu
viasat3.hu


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.