Hátsóját és férfiasságát mutatva segített a pénzgyűjtésben egy jótékonysági gálán a Szex és New York Mr. Bigje, Chris Noth.

New York előkelőségei gyakran rendeznek gyűjtést rászorulók számára, de egyre inkább valami különleges eseménnyel kell becsalogatniuk a tehetős adományozókat. Március ötödikén kilencedik alkalommal gyűltek össze egy divatbemutatóra, ahol minden férfi skót szoknyában volt - tudtuk meg a Borsból.

Forrás: AFP

A hagyományos skót viseletről azt beszélik, hogy a férfiak nem viselnek alatta fehérneműt, így a kifutón végiggrasszáló hírességek láttán a jelenlévő hölgyek igencsak izgalomba jöttek. Brian Cox, Kiefer Sutherland, Jim Gaffigan és Chris Noth, azaz a Szex és New York Mr. Bigje magabiztosan sétált végig a hosszú színpadon, majd az utolsó pillanatban megmutatták, hogy mit hordanak a kockás anyag alatt: semmit! Ha hinni lehet a híreknek, a kivillanó férfiasságok közül Chris Nothnak volt a legnagyobb... sikere.Gyászol az ország! Meghalt a Szomszédok főszereplőjehttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110406-gyaszol-az-orszag-meghalt-a-szomszedok-foszereploje.html A világ legjobb kábítószerehttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110406-csucshatas-a-vilag-legjobb-kabitoszere.html VV4: Alekosz, a nap hősehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110406-vv4-alekosz-a-nap-hose.html Meztelenül, terhesen pózolt az énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110406-meztelenul-terhesen-pozolt-mariah-carey.html Úszik a boldogságban a "Jóbarát"http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110406-david-schwimmer-az-arthur-cimu-film-bemutatojan.html Újabb gyerek érkezik a Jolie-Pitt családba?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110406-hetedik-gyereke-lesz-angelina-jolienak-es-brad-pittnek.html Lejárató kampány indult Éva ellenhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110406-titkok-eva-multjabol.html