Nemi szervét mutogatta a Szex és New York szívtiprója

Chris Noth meztelen Szex és New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hátsóját és férfiasságát mutatva segített a pénzgyűjtésben egy jótékonysági gálán a Szex és New York Mr. Bigje, Chris Noth.

New York előkelőségei gyakran rendeznek gyűjtést rászorulók számára, de egyre inkább valami különleges eseménnyel kell becsalogatniuk a tehetős adományozókat. Március ötödikén kilencedik alkalommal gyűltek össze egy divatbemutatóra, ahol minden férfi skót szoknyában volt - tudtuk meg a Borsból.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A hagyományos skót viseletről azt beszélik, hogy a férfiak nem viselnek alatta fehérneműt, így a kifutón végiggrasszáló hírességek láttán a jelenlévő hölgyek igencsak izgalomba jöttek. Brian Cox, Kiefer Sutherland, Jim Gaffigan és Chris Noth, azaz a Szex és New York Mr. Bigje magabiztosan sétált végig a hosszú színpadon, majd az utolsó pillanatban megmutatták, hogy mit hordanak a kockás anyag alatt: semmit! Ha hinni lehet a híreknek, a kivillanó férfiasságok közül Chris Nothnak volt a legnagyobb... sikere.

Nem akar elvenni a pasid? Nem vagy egyedül! Nézd meg sorozatunkat!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.