Tim Robbins életét az utóbbi napokban két tragédia is beárnyékolta.

A remény rabjai és a Nekem 8 sztárja két hete vesztette el édesapját, aki nyolcvanéves volt. Tizenkét nappal később a színész hetvennyolc éves édesanyja is elhunyt.

Forrás: AFP

Mindketten a mexikói otthonukban, Esteban Cantuban távoztak el - az édesanyát szívelégtelenség, az apát pedig prosztatarák vitte el. Az idősek ötvenkilenc évet éltek együtt nagyon boldog házasságban, és mindketten zenészek voltak. Az édesanya, Mary korábban már sikeresen kigyógyult a bélrákból - ebben sokat köszönhetett férjének és fiának, Tim Robbinsnak. A színész és családja gyászol, nagyon nehezen emésztik meg az utóbbi hetekben őket ért tragédiákat. 
 

VV4: Anikó újra elcsábíthatja Olivért?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110420-aniko-elcsabithatja-olivert.html Stohl András mégis elveszi feleségül Ancsikáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110420-stohl-andras-elveszi-ancsikat.html Brad Pittet a sztárszakács tanítja főznihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110420-jamie-oliver-oktatja-brad-pittet.html Így ne teszteld soha a párod hűségét!http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110419-kritika-filmajanlo-igy-ne-teszteld-soha-a-parod-huseget.html Az évtized legnézettebb tévéadása lehet a királyi esküvőhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110418-vilmos-herceg-kate-middleton-az-evtized-legnezettebb-teveadasa-lehet.html