Kiderült! Szandra örömlányként kereste a kenyerét

szex valóságshow szerelem örömlány Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy heves vita alkalmával a gonosz fekete manó szája kinyílt, és elárulta, hogy nem irodai munkával hanem szexszel kereste meg eddigi kenyerének a legjavát. Emellett Niki döntése alapján hirtelen Laci-Lotti párostól is búcsúzni kellett.

Dani és Niki meccse még nincs lejátszva

Miután Ádám feláldozta magát Daniért a múlt heti párceremónián, s önszántából távozott az Éden Hotelből, a kolumbiai paradicsom atmoszférája megváltozott. Niki továbbra is a szívtiprót hibáztatja a bróker srác távozásáért, és újabb bosszút forral ellene. A nemek harca kezd eldurvulni.

Viasat
Viasat


Niki


A csetepaté kellős közepén lehullt a lepel: kiderült, hogy a nagyszájú szőke lány mit tanácsolt Alíznak, miszerint, ha párválasztáskor Kristóf és Laci áll mögé, akkor az új fiút válassza. A fociedző srác úgy érzi, hogy Niki ezzel elárulta őt, és ezek után jobb, ha hallgat, és nem osztja az észt senkinek. A vita kellős közepén kibújt a szög a zsákból: kibukott az is, hogy Szandra nem irodai munkával kereste meg a kenyere legjavát, hanem szexuális szolgáltatásaival. Emellett Niki is bevallotta, hogy ő bizony ilyen vita esetén képes megütni egy férfit. Két csoportra oszlott a banda, és mindenki tetőtől talpig felfegyverkezett. A vacsora alatt Alíz próbálta rendezni a kapcsolatát a lányokkal.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=fhCDvk2zz51tgNGI


Fogpiszkáló "játék"

Amikor levél érkezik a villába, akkor már mindenkinek reszket keze-lába. Nem hiába. Ezúttal két fogpiszkálót kellett átadni azoknak a játékosoknak, akiket a fináléban szeretnének látni. Nos, a legtöbb fogvájó Nikinél volt, a két legkevesebb pedig Robi-Linda és Laci-Lotti párosnál. A szőke lány nehéz döntés előtt állt: az ő kezében volt a két pár sorsa, és egy perc néma csend után választani kellett, hogy melyik pár hagyja el a kolumbiai szappanoperát.

Laci-Lotti párosnak kellett távozni a Hotelből

A kérdés egyszerű volt: taktika vagy barátság? A szívére vagy eszére hallgat a szekszárdi szöszi? Végül a Niki Laci-Lotti párosnak kellett hazamenni. Szandra nem értett egyet a szőke lány döntésével, mert így nem lesz párja.

Viasat
Viasat


Lotti és Laci


Az est folyamán Dani és Kristóf ironikusan követték a többieket és cukkolták őket. Majd ismét kupaktanács volt a fekete bajkeverő szobájában, amiből látványosan ki lettek zárva. Szandra katonás rendet csinált szövetségesei között, irányítja, vezeti társait, és diktálja az ütemet, az ellenfél pedig csak röhög a szánalmas mutatványon és azon, ahogyan a többiek ugrálnak neki. Robi továbbra is két tűz között van, képtelen eldönteni, hogy melyik csapat mellett tegye le a voksát, ám Szandra diktátor ezt nem fogja hagyni. Közben Kristóf és Dani kezd begolyózni, Ádámot egy kitömött bábuval imitálják, és hurcolják magukkal mindenhova.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.