XIII. Plein-Art Kortárs Művészetek Fesztiválja

Szerbia kiállítás programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét várnak mindenkit május 20-tól a Budapest Kultuccájává alakult Ráday utcában, az Erlin Galéria rendezésében tizenharmadik alkalommal megvalósuló Plein-Art Kortárs Művészetek Fesztiválján.  

Ezúttal a szerb kortárs képzőművészetből kaphatnak egy kis ízelítőt az érdeklődők. Bemutatkozik Mira Brtka, Andrea Ivanovic, Nenad Bogdanovic, Tadija Janicic. A hagyományos szabadtéri művészzászló-tárlaton a hazai textilművészek mellett a szerbiai textilművészek is kiállítanak.

www.arte.rs
www.arte.rs

Tadija Janicic alkotása

Szurcsik József, Gábor Imre és számos hazai fiatal képzőművész alkotásai láthatóak - rendhagyó helyszíneken, rendhagyó kiállításmegnyitók mellett.

Akik ebben a három napban ide ellátogatnak - akár egy esti koncert erejéig is -, elkerülhetetlenül részesei lesznek az úttesten felállított szabadtéri szobortárlatnak és az úttest fölött látható szabadtéri művészzászló-tárlatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.