társasjáték játék szórakozás program
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha unod már a tipikus házibulikat, amik főleg az alkoholról szólnak, és szeretnéd a baráti összejöveteleket némi tartalommal is fűszerezni, akkor mókázzatok közösen! A Life.hu most összegyűjtötte neked a legjobb felnőtt társasjátékokat.

1. Rakd sorba és válogass - Sortivity

A rendkívül szórakoztató és cseppet sem unalmas partijátékot csapatokban is játszhatod. A feladatod az, hogy 5 különböző fogalmat - a megadott kritériumok szerint - sorba rakj, vagy megtaláld közöttük a kakukktojást (pl. rendezd a fákat maximális magasságuk szerint csökkenő sorrendbe). A 400 kérdéskártyát tartalmazó játék meglepő és garantált szórakozást nyújt mindenkinek.

 www.szellemlovas.hu
www.szellemlovas.hu

2. Fejleszd a kommunikációs készségedet - Activity® Gold Edition

Ha egy zajos és vidám estét szeretnél, az Activity olyan kreatív játék, ami mindig jó hangulatot teremt, főleg akkor, ha nagyobb társasággal játszod.
Az első változat 1989-ben jelent meg a nemzetközi piacokon, az elmúlt években a játék szórakoztató elemei, a rajzolás, a mutogatás és a szavakkal történő körülírás rendkívül népszerűvé vált. Az új verzióban 300 remek feladvány, 220 szólásmondás és 220 cselekvés várja, hogy megfejtsd őket.

www.obrazky.info-ostrava.cz
www.obrazky.info-ostrava.cz

3. Hódítsd meg a szigetet - Keltis, a kövek útja

A számozott kártyák segítségével próbáld a figuráidat a lehető legmesszebbre eljuttatni a kőutakon. A játék során döntened kell arról is, hogy egy meglévő utat folytatsz-e a kijátszott lappal vagy új vizekre evezel. Kelta kívánságköveket is gyűjthetsz, amelyekért a játék végén extra pontokat kaphatsz, és minél előbbre juttatod a figurádat, annál több pontot gyűjthetsz.

www.filojatek.hu
www.filojatek.hu

4. Szerezd meg az uralmat - Catan telepesei

Klaus Teuber világhírű stratégiai játéka a határtalan variációs lehetőségek miatt soha nem ismétli önmagát. Éld bele magadat a felfedezések korába, és hajózz el egy ismeretlen világba, amelynek neve: Catan. A játék során nem te vagy az egyedüli felfedező, itt több tengerész is partot ér, majd kezdetét veszi a sziget meghódítása. Megfontoltan és tudatosan láss munkához, a településeket a megfelelő helyeken építsd fel s okosan cseréld a nyersanyagokat, így javíthatod az esélyeidet, hogy te lehess a birodalom ura.

www.gemklub.hu
www.gemklub.hu



5. Éld ki művészi hajlamodat - Graffiti

Ha szeretsz rajzolgatni, miért ne kötnéd össze egy mókás játékkal? A kreatív készségeket kiválóan fejlesztő társasban egyvalaki kitalálja azt, amit a többiek vicces vagy művészi módon lerajzolnak. A legeredetibb, legpontosabb és legjobb rajzok pontot érnek, és a végén az nyer, aki a legtöbbet gyűjti össze.

www.jateknet.hu
www.jateknet.hu



6. Foszd ki a kincsesládát - Mestertolvajok

A játék egy rafinált ékszerdobozt rejt, aminek a fiókjai dupla fenekűek és szintenként elforgathatóak. Figyelj arra, hogy hol vannak a drágakövek, és fedezd fel azokat a rejtekhelyeket, ahol a legértékesebb kövek várnak. Mestertolvajként rabolj ki egy-egy titkos zugot, majd a zsákmányt igyekezz biztonságba juttatni. Ha ügyesen gazdálkodsz, gyűjtögetsz, kombinálsz és kellően rafinált vagy, minden kincs a tiéd lehet.

www.csudajatek.hu
www.csudajatek.hu

7. Improvizálj, ahogy a nagyok - Beugró

Ha bírod a népszerű műsort, most különféle szituációkban próbálhatod ki magad. A társasban a már jól ismert 6 játékfajtát játszhatod, ám hogy még élvezetesebb legyen a dolog, ez a változat új játékszabályt, 180 új jelenetet, több zsebszöveget és hangulatkártyát is tartalmaz. Természetesen nem hiányozhat belőle a pörgettyű és a csengő, így ez a játék a házibulik kihagyhatatlan kelléke.

www.beugrojatek.hu
www.beugrojatek.hu



8. Szabadulj meg a ruháidtól - Szexi sztriptíz

Saját és párod memóriáját is kiválóan fejlesztheted az erotikus társassal, miközben vidám, izgató hangulatban minden holmid a földön landol. Minden kártyapár azé, aki felfordította. Őrizd meg a párokat, hisz azok kuponként is érvényesek, amit beválthatsz a kedvesednél. Ha a kihúzott kép kék hátterű, azonnal végre kell hajtanod az ábrázolt tevékenységet, rózsaszín esetén azonban a játék végéig várnod kell. Ha te vagy a győztes, jutalmul végignézheted, ahogyan a pasid meztelenre vetkőzik előtted.

www.erotikus-tarsasjatek.hu
www.erotikus-tarsasjatek.hu



Lazíts a teraszon! - 10 szuper hely a fővárosbanhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20110428-szorakozas-program-lazits-a-teraszon-10-szuper-hely.htmlEdd magad egészségesre! - Top 4 vegetáriánus étteremhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20110224-edd-magad-egeszsegesre-top-4-vegetarianus-etterem.html5 csábító hely forrócsokizáshoz Budapestenhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20110109-forrocsokimamor-budapesten.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.