Vegyél részt Budapest egyik legexkluzívabb borkóstolóján!

borkóstolás bor szőlészet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívesen kortyolgatsz könnyű fehérborokat? Megkóstolnád a legzamatosabb rozékat? Netán a férfias vörösbort kedveled? Ha téged is gyakran csábítanak el a jobbnál jobb nedűk, ott a helyed egy nagyszerű, hétvégi programon! Vidd magaddal a pasidat is, imádni fogja!

A hónap utolsó szombat délutánján, május 28-án különleges élményben lehet része annak, aki ellátogat a Sofitelben megrendezett The Spirit of Wine borkóstolóra. A helyszínen mintegy háromszáz különféle bort és párlatot lehet maj kortyolgatni, amelyek 10 ország 50 borászatából érkeznek.

Thinkstock
Thinkstock

A kiállítók között magyar és nemzetközi szinten is ismert és elismert nevek és borászatok szerepelnek számos borvidékről: többek között Szekszárd, Villány, Tokaj, Eger, Badacsony, Bordeaux, Champagne, Cognac, Provence, Mendoza, San Juan és Napa Valley legkiválóbb nedűi is képviseltetik magukat. Ha egy igazán különleges és felejthetetlen boros programra vágysz, itt a helyed!


Vegyél részt te is Budapest egyik legexkluzívabb borkóstolóján!

Mikor?
május 28. 15-20 óra között
Hol?
Hotel Sofitel

Jegyeket itt vásárolhatsz!
Jegyár: 8900 Ft
Jegyfoglalás: thespiritofwine
Bővebb infó: http://www.origoborbar.hu/


Egy kis ízelítő a borkóstolón kortyolgatható finom italokból:

1. BISOL - Cartizze - Prosecco Dry /2010/750 ml

www.snooth.com
www.snooth.com
San Pietro di Barbozza, Santo Stefano
Saccol



2. GOSSET Champagne Grande Réserve Brut /x /750 ml

www.champagne-gosset.com
www.champagne-gosset.com
Gosset család




3. RAMÓN BILBAO Mirto Rioja Unfiltered /2004/750 ml

Ramón Bilbao
Diego Zamora

Mámorító borkóstolók Budapestenhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20101128-mamorito-borkostolok-budapesten.htmlUtazz a gyerekkel! - 5 szuper úti cél Magyarországonhttp://www.life.hu/szorakozz/utazas/20110520-utazz-a-gyerekkel-5-szuper-uti-cel-magyarorszagon.htmlLélegzetelállító kiállítások Münchentől Sao Paolóighttp://www.life.hu/szorakozz/utazas/20110318-program-utazas-muzeumok-es-kiallitasok-amelyeket-az-iden-latni-kell.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.