Kirúgták az X-Faktor egyik zsűritagját!

X-Faktor Nicole Scherzinger Cheryl Cole
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alighogy beült az amerikai X-Faktor ítészei közé, máris mennie kellett a szexi zsűritagnak, Cheryl Cole-nak.

Mindenki értetlenül áll a döntés előtt, de tény, hogy Cheryl Cole nem volt elég az amerikaiaknak. Állítólag brit akcentusa nem tetszett a földhöz ragadt tengerentúliaknak - a kollégák sem értik a csatorna döntését.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Cheryl-t idén csábította el az amerikai tehetségkutató - az énekesnő eddig az angol X-Faktorban ítélkezett az új tehetségek felett. Két hete kezdték el forgatni azokat a részeket, amik majd szeptemberben kerülnek adásba, de a barna szépséget igen hamar lapátra tették. A műsor producerei azt nehezményezték, hogy Miss Cole akcentusát nem értik a nézők, ráadásul szerintük nem volt meg az összhang közte és a másik hölgy zsűritag, Paula Abdul között. Egy bennfentes a következőket nyilatkozta az ügy kapcsán: "Igen, Cheryl végleg távozott a műsorból. Mindenki teljesen ledöbbent, mert ez az egész egyenesen a semmiből jött. Hiszen már korábban annyiszor tesztelték, és mindannyiszor remekül vizsgázott. Simon Cowell is értetlenül áll az eset előtt, de nincs mit tenni, ez a cég döntése."

A show azonban nem került veszélybe, mert egy szempillantás alatt megtalálták Miss Cole utódját: Nicole Scherzinger, a Pussycat Dolls énekesnője, Lewis Hamilton Forma-1-es világbajnok autóversenyző kedvese örömmel vállalta a feladatot. Ő már tavaly bizonyított: amikor Cheryl maláriában szenvedett, ő ugrott be helyette az angol X-Faktorba néhány adás erejéig. Akkor arról szólt a fáma, hogy Cheryl őrjöngött a hír hallatán, és kérdőre vonta Simon Cowellt, miért pont Nicole helyettesíti őt. Most bizonyára még a tavalyinál is idegesebb Cheryl Cole, hiszen úgy tűnik, számára befellegzett a tehetségkutatóknak az óceánon innen és túl is.

A népszerű énekesnő elhagyta a tehetségkutatóthttp://www.life.hu/szorakozz/20110518-szorakozas-teve-musor-dannii-minogue-elhagyta-az-x-factort.htmlMásnaposok 2. - Mi történhet egy thaiföldi legénybúcsún?http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110525-film-mozi-program-mi-minden-tortenhet-egy-thaifoldi-legenybucsun.htmlPácban a Viva Comet jelöltjei!http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110525-pacban-a-viva-comet-jeloltjei-video.htmlHatalmas meglepetés! Kiesett menyasszonyt hívott vissza Alekosz!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110525-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-alekosz-visszahivta-olgat.htmlGregor Bernadett és férje újra együtt!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110525-gregor-bernadett-kibekult-a-ferjevel.htmlKiderült Barbara kétes múltja!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110524-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-kiderult-barbara-ketes-multja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.