Tobey Maguire Leonardo DiCaprio Matt Damon póker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárokat sem kíméli a törvény - több A-listás hollywoodi színész, többek között Tobey Maguire és Leonardo DiCaprio is érintett az illegális pókerezés ügyében.


Forrás: AFP
Forrás: AFP

A People magazin állítja, a pókerpartikat puccos szállodákban rendezték hetente kétszer, és olyan színészek is részt vettek ezeken az estéken, mint Tobey Maguire, Leonardo DiCaprio, Ben Affleck és Matt Damon.

A dolog azért derült ki, mert Brad Ruderman (a Ruderman Capital Partners befektetőcég igazgatója) is benne volt a buliban. A férfi egészen 2018-ig egy texasi börtönben lesz, mert ügyfelei pénzéből több milliárd forintot tüntetett el. Maguire például 300 ezer dollárt nyert el Rudermantól, amit az igazgató ügyvédei szerint vissza kéne adnia, hogy a befektetők pénzükhöz jussanak. De a színészen kívül még mások is, többek között a Szerelmünk lapjai című film rendezője, Nick Cassavetes is sok pénzt nyert a játékok alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.