Megtaláltuk a legszexibben kortyoló lányt!

buli zenei fesztivál 0. nap utazás Sopron vonat VOLT Fesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu riportere fesztiválozni indult és útközben összeszedte a legkülönlegesebb embereket, akikkel bulizni szeretne. Megtalálta a legsvédebbet, a legemósabbat, a legegzotikusabbat és a legszexibben kortyoló lányt is. "Ugye ez nem lesz rajta a tévében?"
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=DhejfcJV8nbSQ0Fv


Izzasztó volt bejutni a VOLT-ra, de megértehttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20110629-program-szorakozas-fesztival-izzaszto-volt-bejutni-a-voltra-de.htmlEzeket a koncerteket ne hagyd ki a VOLT-on!http://www.life.hu/szorakozz/programok/20110628-szorakozas-program-ezeket-a-koncerteket-ne-hagyd-ki-a.htmlKeresd Life.hu-t a Volt Fesztiválon is!http://www.life.hu/szorakozz/20110627-lifehu-sator-a-volt-fesztivalon.html7 tipp Sopronban a VOLT fesztivál idejérehttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20110622-fesztival-szorakozas-utazas-barangold-be-sopront-ahol-mindig-tortenik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.