Holtan találták a tehetségkutató zsűritagját

halál Australian Idol tehetségkutató zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holtan találták lakásában az Australian Idol zsűritagját, Jay Dee Springbettet. 
. "Azt gondoltuk, jobb lesz, ha bevonjuk a rendőrséget, hátha tudnak segíteni. Ő nem az a típus, aki csak úgy eltűnik. Végül rátaláltak a lakásban - akkor már halott volt."

Springbett az egyik legnagyobb kiadónál dolgozott vezető beosztásban, 2004 óta pedig jelentős részt vállalt az angol és ausztrál tehetségek felkutatásában. Andrew Gunsberg, az Australian Idol műsorvezetője is döbbenetének adott hangot közösségi oldalán: "Őszinte részvétet kívánok az egész családnak és a barátoknak." - írta a férfi.

Az Angliában született Springbett neve akkor kezdett ismertté válni, amikor Kyle Sandilands helyét átvette az ítészek között 2009-ben. Divatújságíró barátnőjével, Louisa McCole-lal évek óta együtt élt, két gyermeket hagyott hátra.

Tipp! Fegyverrel lövöldöztek a modellek a kifutón! Nézd meg képgalériánkat!



Elhunyt Petrovics Emil zeneszerzőhttp://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20110630-elhunyt-petrovics-emil-zeneszerzo.htmlVan élet a fesztiválokon túl is - Júliusi programkörképhttp://www.life.hu/szorakozz/20110630-juliusi-programkorkep.htmlEz nem az a srác a Megasztárból? - VOLT Fesztivál 1. naphttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20110630-szorakozas-program-fesztival-ez-nem-az-a-srac-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.