zenei fesztivál zene riport szórakozás Sopron VOLT Fesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészen a negyedik napig tartotta magát riporterünk, végül azonban a fesztivál győzött - kiütéssel. Dávid minden erejét összeszedte, hogy még utoljára bejelentkezhessen a Life.hu olvasóinak, de már az utolsó riport közben is többször elájult. Hogy mindez hogyan történhetett? Íme! 
Hatalmas pörgés a zárónapon - VOLT fesztivál 4. naphttp://www.life.hu/life/galeria/20110703-volt-fesztival-4-nap.htmlHonvágya VOLT a Life.hu riporterének - kinevették, és elküldtékhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110702-volt-a-kobon-honvagy-tort-ra-a-lifehu-riporterere-.htmlÁllati jó a buli Sopronban! - VOLT fesztivál 2. naphttp://www.life.hu/life/galeria/20110701-volt-fesztival-2-nap.htmlVOLT Fesztivál: Pörgés a Pendulumon, melankólia Mobynhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20110702-volt-fesztival-porges-a-pendulumon-melankolia-mobyn.htmlVV Gigi ráhajtott Dávidra!http://www.life.hu/szorakozz/20110701-volt-fesztival-vv-gigi-rahajtott-davidra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.