Esztergályos Cecília Csalfa Karma websorozat szerelem sors
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Csalfa Karma websorozat utolsó epizódjaiban Lili, a jólelkű boszorkány új társra és vele együtt egy kutyára is lel. A két vendégszereplő a való életben is közel áll Esztergályos Cecíliához.

A Lilit alakító Esztergályos Cecília az aktuális webizódok forgatásán igen otthonosan érezhette magát, hiszen férje és kutyája is részese lett a sorozatnak. A történet szerint új lakó költözik a házba, aki rögtön kiveti hálóját a jóságos boszorkányra. Ügyes trükkhöz folyamodik: Lilire bízza kutyáját, hogy indoka legyen egy újabb találkozóra. "Nem a legújabb kiadás, de talpig úriember" - mondja Lili a férfiről, majd vele is tölti az éjszakát.

A színművésznő 27 éve él együtt párjával, Fonyódi Péterrel, aki az új lakót alakítja. Évtizedekkel ezelőtt találkoztak már színpadon, mivel a férfi zenész, de ez az első alkalom, amikor színészként játszanak együtt: "Ilyen jellegű közös munkánk még nem volt" - mondja Fonyódi Péter, és bevallja azt is, a forgatás előtt gyakoroltak otthon. "Annyira szokatlan volt ez az egész, hogy inkább előre lepróbáltuk, hogyan játsszunk majd a kamerák előtt."

Ha Esztergályos Cecília férje nem is, 13 éves kutyája, Mephisto már hozzászokott a szerepléshez: "Tíz órákat is bent van a színházban, és egyáltalán nem zavartatja magát. Ha játszom, ott vár a pulton, a Csalfa Karmában pedig szerepel is" - árulja el a színésznő.


http://videa.hu/flvplayer.swf?v=BG6Dh5BmH1VplJq2



A Life.hu websorozata a véghajrába érkezett, július 15-én ér véget. A letöltések száma 770 ezernél jár. A történet szálai kezdenek kibogozódni, hamarosan mindenki megtudja, mi az ő karmája, és tulajdonképpen hol is a helye.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.