Robert Blossom Reszkessetek betörők meghalt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
87 éves korában elhunyt Robert Blossom, a Reszkessetek betörők c. nagysikerű vígjáték szereplője.
McCaulay Culkin


Forrás: AFP
Forrás: AFP


Blossom halálhírét lánya Deborah jelentette be a sajtónak, aki a Los Angeles Times-nak elmondta, hogy édesapját a halál a Santa Monica-i idősek otthonában érte. A színész egyébként feltűnt még számos tévé- és mozifilmben is, és színházi munkáját három Obie-díjjal jutalmazták. A legtöbben mégis a Reszkessetek betörőkből emlékeznek rá.

Forrás:http://www.dailynewsengine.com/

Ő élesztette újjá a Gundelt! 86 éves korában elhunyt a gasztronómia királyahttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110707-o-elesztette-ujja-a-gundelt-86-eves-koraban-elhunyt-george.htmlElhunyt Habsburg Ottó, az utolsó magyar király fiahttp://www.life.hu/szorakozz/20110704-elhunyt-habsburg-otto-az-utolso-magyar-kiraly-fia.htmlElhunyt Petrovics Emil zeneszerzőhttp://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20110630-elhunyt-petrovics-emil-zeneszerzo.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.