Taylor Swift pletyka Jake Gyllenhaal Reese Whiterspoon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jake Gyllenhaal biztosan csuklott a napokban - a szívtiprót ugyanis nemrég jól kibeszélte két exe, Reese Witherspoon és Taylor Swift.

Reese Witherspoon és Taylor Swift nem olyan régen együtt ebédeltek egy felkapott Los Angeles-i steakétteremben, és több más dolog mellett közös exbarátjukról, a színész Jake Gyllenhaalról is beszélgettek a szőkeségek. "A csajok azt tárgyalták ki, mennyire hiú tud lenni néha Jake. Jól kinevették szegény fiút!" - mesélte egy szemtanú a US magazinnak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A Szerelem és más drogok című film sztárja 2010-ben randizott a countryénekesnő Swift kisasszonnyal, az egykori Doktor Szöszivel pedig két évig jártak, és 2009-ben szakítottak. Most úgy tűnik, a két szőke ex megtalálta a közös hangot egymással, ráadásul a pasikon kívül az éneklés is hasonlóképp érdekli őket...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.