Keira Knightley pszihológus Sigmund Freud alkohol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keira Knightley-nak meggyűlt a baja legutóbbi szerepével, ezért kénytelen volt az alkohol mámorító segítségét kérni..


AFP
AFP

A mozi Sigmund Freud, Carl Gustav Jung és Jung páciense, Sabina Spielrein kapcsolatáról szól, és nem nélkülözi az erotikát sem. Keirának az egyik majdnem hogy szado-mazo jelenettel gyűlt meg a baja - itt ugyanis a forgatókönyv szerint bántalmazzák Keira karakterét, Sabrinát. A sztár felhívta a rendezőt, és elmondta neki, hogy nagyon kényelmetlennek érzi a jelenetet, és úgy gondolja, képtelen lesz végrehajtani a feladatát.


David Cronenberg rendező azonban nem engedte el Knightley kisasszonyt - helyette némi vodkát itatott vele, hogy feloldódjon. "Amikor először olvastam a forgatókönyvet, lenyűgözött a történet, és minden vágyam az volt, hogy Daviddel dolgozhassak. De amint az ominózus jelenetekről is tudomást szereztem, mondtam Davidnek, hogy ezt képtelen leszek megcsinálni. Nem szerettem volna, hogy az interneten minden ezekkel a képsorokkal legyen tele. Le akartam mondani a munkát, de ő megnyugtatott, hogy a jelenetek nem a szexről szólnak, hanem klinikai dolgokról" - vallotta a színésznő.

Tipp! Élő adásban vetette magát a mélybe a rádiós műsorvezető! Kattints a képgalériáért!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.