Meghalt a Blues Brothers sztárja

halál Charles Napier Star Trek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetvenöt éves korában hunyt el Charles Napier amerikai színész. Charles legismertebb szerepe a Blues Brothers-ben volt - itt ő alakította Tucker McElroy-t.

AFP
AFP


A színész feltűnt olyan nagy sikerű mozikban is, mint a Rambo 2, A bárányok hallgatnak vagy a Philadelphia. Utololjára a 2009-es A horda című filmben játszott. A színész már korábban elvált feleségétől. Három gyermeke volt, Whit, Hunter és lánya, Meghan.

Tipp! Plasztikázott férfiak a sztárvilágból! Kattints a képgalériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Álmok otthona - Így jött össze Rachel Weisz és Daniel Craig!http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20111005-igy-jott-ossze-rachel-weisz-es-daniel-craig.htmlPippa Middleton odavan kedveséért - Nyilvánosan csókolóztak!http://www.life.hu/szorakozz/20111003-pippa-middleton-odavan-kedveseert-nyilvanosan-csokoloztak.htmlAz állapotos énekesnő utálja a férje szagáthttp://www.life.hu/szorakozz/20110929-beyonce-allapotos-nem-birja-jay-z-szagat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.