sztárszerelem Carey Mulligan Angelina Jolie Javier Bardem Penelope Cruz Tom Cruise Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz lenne felülmúlni Liz Taylor és Richard Burton legendás szerelmét, néhány sztár azonban mégis megpróbálja. Íme a leghíresebb párok, akik egy filmforgatásnak köszönhetik a szerelmüket - a teljesség igénye nélkül!

Akiknek sikerült...

1. Goldie Hawn és Kurt Russell - titkuk a kitartás

A két színész 1983-ben a Második műszak című film forgatásán szeretett egymásba, és azóta is együtt vannak. Szerelmük huszonnyolc éve tart, és Goldie előző házasságából született lánya, Kate Hudson is apaként szereti édesanyja választottját. Goldie és Kurt kapcsolatában is voltak persze hullámvölgyek, ők azonban a problémáktól való megfutamodás helyett mindig a megoldásokat keresik - idáig sikeresen.


2. Javier Bardem és Penelope Cruz - titkuk a spanyol tűz

A gyönyörű spanyol díva nem egyszer esett szerelembe filmbeli partnerrel. Először Tom Cruise, majd Matthew McConaughey, később Orlando Bloom melegítette Penelope ágyát, mígnem rá nem talált az Igazira... Már évek óta ismerte egymást Javier és Penelope, de csak 2008-ban, a Vicky Cristina Barcelona című film forgatásán szerettek egymásba. Az eredmény: egy esküvő a Bahamákon, egy édes kisbaba, és két, a mai napig is nagyon szerelmes ember... Mi csak irigykedünk!


3. Daniel Craig és Rachel Weisz - titkuk a szenvedély

A jelenlegi James Bond és a magyar származású színésznő szerelme viszonylag új keletű: tavaly az Álmok otthona című film forgatásán szerettek egymásba, és az sem érdekelte őket, hogy akkor még mindketten párkapcsolatban éltek. Idén nyáron, mindössze öt hónap együttjárás után össze is házasodtak, és a bennfentesek szerint már a baba is úton van. Mi ez, ha nem mindent elsöprő szerelem?


4. Angelina Jolie és Brad Pitt - titkuk a család szeretete

Kétség sem férhet hozzá, hogy Brad és Angie a XXI. század legütősebb sztárpárja. Az elhagyott feleség, Jennifer Aniston kálváriáját mindenki ismeri. A gyönyörű páros hat gyermeket nevel, éjjel-nappal jótékonykodnak, forgatnak, költözködnek, utaznak, és mindig azt nyilatkozzák, hogy imádják a párjukat. Nos, ők vagy nagyon tudják a tökéletes párkapcsolat titkát, vagy zseniális színészek! Mi bízunk az előbbiben...


5. Robert Pattinson és Kristen Stewart - titkuk a nyilvánosság kizárása

A tiniszerelem lassan beérik, hiszen a pár már évek óta együtt van. Kristen és Robert az Alkonyat forgatásán szeretett egymásba - állítólag már a castingon is izzott köztük a levegő. Mivel jól tudják, hogy a szerelemnek nem tesz jót a reflektorfény, éppen ezért sosem nyilatkoznak egymásról, nem teregetik ki a magánéletüket, és igyekeznek kevés okot adni a sajtónak, hogy rajtuk csámcsogjanak. Reméljük, együtt is maradnak!


6. Natalie Portman és Benjamin Millepied - titkuk a lendület

A színésznő és Benjamin Millepied francia balett-táncos-koreográfus a Fekete hattyú című mozi forgatásán szeretett egymásba, és ők sem tétováztak sokáig - már ami a jövőt illeti. Mindössze pár hónap ismeretség után Natalie állapotos lett - ma pedig már anyaként és Oscar-díjas színésznőként örülhet a tánc és a film hozta nagy szerelemnek.

És akiknek nem...

1. Ryan Gosling és Rachel McAdams

A két tehetséges színész a Szerelmünk lapjai című gyönyörű romantikus film forgatásán hűen játszották a szerelmeseket, hiszen 2004-2007 között együtt is jártak. Kapcsolatuk azonban nem állta ki az idő és az álomgyár próbatételeit, és csendben szakítottak.


2. Ben Affleck és Jennifer Lopez

A mozivászon fenegyereke és a kerek popsijú énekesnőből színésznővé avanzsált díva 2003-ban a Gengszterrománc című film forgatásán szeretett egymásba, majd J.Lo klipjében is együtt szerepeltek. Mindenki azt hittek, hogy hosszú távra terveznek majd, de pár hónap után mégis vége lett a románcnak. Hogy reklámfogás vagy valódi volt-e a szerelem, azt nem tudni, mindenesetre Ben a következő Jenniferrel (Gardner) már egy lényegesen kiegyensúlyozottabb asszonyt kapott maga mellé...


3. Shia LaBeouf és Carey Mulligan

A Tőzsdecápák 2 című film forgatásán jött össze az Egy lányról című film sikeres színésznője és a Transformers sztárja, Shia LaBeouf. A szikra és a vonzódás már az első perctől érezhető volt köztük, de valami mégis hiányzott. A pár tavaly őszig volt együtt, történetüket már csak a közös film őrzi.


4. Courteney Cox és David Arquette

A két színész története a '90-es évek közepén kezdődött - ekkor szerettek egymásba a Sikoly-filmek forgatásán. 1999-ben össze is házasodtak, 2004-ben pedig megszületett a kislányuk. Kapcsolatuk nem bírta ki az álomgyári megpróbáltatásokat, és azt, hogy Davidnek már nagyon hiányzott a csajozás... Válóperük folyamatban van.


5. Russell Crowe és Meg Ryan

Meg Ryan is többször szeretett bele filmbeli partnereibe - exférjével, Dennis Quaiddel is egy forgatáson ismerkedett meg. Házasságuk több más ok mellett azért is ment tönkre, mert a szőkeség beleszeretett a Túszharc című mozi forgatása alatt Russell Crowe-ba. A románc csak rövid ideig tartott, Russell visszatért családjához, míg Ryan férje beadta a válókeresetet...


6. Tom Cruise és Nicole Kidman

Ők lehettek volna az igazi hollywoodi álompár - nagy betűkkel. A fiatal Nicole karrierjén igen sokat lendített, hogy kihalászta magának Hollywood egyik legszexibb pasiját. A vörös szépség a Mint a villám című filmjével debütált az Egyesült Államokban, filmbeli partnere, Tom Cruise rögtön beleszeretett, és elvált miatta feleségétől, Mimi Rogerstől. Tizenegy évig voltak együtt, válásuk okát azóta is találgatják, de feltehetően a vallási ellentétek és a gyermeknevelésről vallott eltérő nézetek vezettek a szakításhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.