Franco Marco férfi olvasás könyv szórakozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először is vannak a Nők. Nekik pedig olyan titkaik, avagy titkos gondolataik, amelyeket még legjobb barátnőjükkel is csak suttogva mernek megosztani. És amelyek hallatán saját anyjuk nyilván szívrohamot kapna... Nők igaz történeteit olvashatjuk e kötetben, amelyekről Franco Marco, a háttérben rejtőzködő titokzatos provokátor formál kendőzetlen véleményt - pasiszemmel.





A szerzőről:

Senki sem tudja, hogy valójában ki is Franco Marco. Nem láttuk és hangját sem hallottuk még. A háttérben rejtőzködik, és kizárólag e-mailben kommunikál. Ennek ellenére celebekhez méltó rajongótábora van! Magyarország legnépszerűbb közösségi portáljain több ezer ember jelölte már ismerősnek, oda kitett gondolatait alkalmanként sok százan lájkolják, heti írásait alkalmanként 50-60 ezren olvassák. Véleményét pedig nap mint nap nők tucatjai kérik ki. Előtte nincsenek tabuk, legyen szó szerelemről, flörtről, kalandokról, csalásról, hazugságról, szakításról, de akár hármas és még annál is durvább felállásról, saját nemhez való vonzódásról vagy a legintimebb szexuális szituációkról, legextrémebb vágyakról.

39 éves, Budapesten élő, heteroszexuális férfi. Ez az összes dolog, amit tudunk róla, és - úgy tűnik - ezzel be is kell érnünk. Hogy benne egy érzelmes férfilélek és egy értelmes férfiagy ötvöződik, azt már bizonyította. Véleményét intrikusan, sokszor bicskanyitogató stílusban, egyszer vérlázítóan őszintén, máskor decensen könyörtelenül, de mindig viccesen fogalmazza meg. Odavág, és olykor földbe döngöl, mégis élvezzük!




Részletek Franco Marco tollából:

"Ha a párod lehajtott fejjel, fájdalmas hangon közli, hogy az utóbbi időben valami megváltozott, érzelmileg eltávolodott, testileg sem feszíti a vágy, de persze nincs a dolog mögött senki, ráadásul az a legrohadtabb az egészben, hogy nem tudja, miért van ez így, akkor egy dologban légy biztos. Pontosan tudja. A többi már csak hab."

"A nő kedveli az érzékeny, kedves férfit. Elméletileg. A valóságban viszont furcsa módon a kemény, akarnok, tudatos pasit választja, aki ellentmond, megcsalja, átveri, egyáltalán nem lohol utána, sőt néha kifejezetten tahó vele. Hm. Érthetetlen női elme."

"A nős férfi soha nem küszködik azzal, hogy szerelembe essen a másodikkal, sokkal inkább azért tart szeretőt, hogy üres óráiban, mikor rátör a szükség - s rá is ér -, kulturált körülmények között szépen beléhatolhasson. Még egyszer: nem szerelem, ürítés. Fontos ezzel tisztában lenni."

Napi tipp Franco Marcótól:

"A könyv az egyik legfontosabb információhordozó médium. Leginkább kötött lapokból áll. A papírlapokra felvitt jelek hordozzák a lényeget. A szövegként rögzített információt olvasni kell. A könyv oldalait számozzák, a tartalom részei közötti eligazodást külön tartalomjegyzék segíti. A könyv manapság nyomdaipari sokszorosítással előállított tömegtermék. Nekem is van már könyvem. Vegyétek és egyétek."

Itt (olcsóbban) megrendelheted Franco Marco első könyvét!

Íratkozz fel Marco Hírlevelére, ahol személyesen is kérdezhetsz tőle. Marco a beérkező levelekre a Life.hu oldalán válaszol! Barátkozz Marcóval a Facebookon és az Iwiwen is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.