Kidobta menyasszonya az X-Faktor sztárját

X-Faktor Malek Miklós Tarány Tamás szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tarány Tamás kedvese, Viki nem akart magának egy sztárt partnerként, ezért inkább kiszállt a kapcsolatból.

Malek Miklós mentoráltja szingli lett - a fiút hideg zuhanyként érte Viki döntése. A nagyszerű énekes még Valentin-napon jegyezte el kedvesét. "Viki döntése annyira meglepett, hogy eleinte el sem akartam hinni. Ő ugyanis nem az a határozott lány, nagyon ritkán jut ilyen komoly elhatározásra, ezért igazi hideg zuhanyként ért, hogy nem szeretné tovább folytatni a kapcsolatunkat" - árulta el Tamás a Blikknek. Az énekes menyasszonya képtelen volt elfogadni, hogy a korábban biztonsági őrként dolgozó fiú mára ünnepelt sztár lett.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Tarány Tamás


"Viki egy civil lány, akitől nagyon távol áll ez a csillogás, amely körülvesz minket az X-Faktorban. Nem bírta elviselni ezt a felhajtást, az állandó fotózkodást, szereplést, ezért úgy döntött, hogy inkább váljunk szét még most, mert ő ebből az életből nem kér. Valószínűleg ugyanígy pörögnénk a műsor után is, hiszen utána számos fellépésre kell majd mennünk az országban, ami miatt még nehezebb lenne egy párkapcsolatot folytatni" - mesélte Tamás a Blikknek.

"Azt hiszem, a mi életünk két teljesen különböző irányba halad, és az én utamra Viki már nem tud elkísérni. Ő szeretne megmaradni az a civil lány, aki eddig volt, nem akar reflektorfényben élni. Én viszont élvezem, amikor a színpadon állhatok, és a hangommal szórakoztathatok. Hiába szeretjük egymást, ezt a kapcsolatot már nem lehet folytatni" - sóhajtott lemondóan Tamás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.