Döbbenetes maszkot kapott Leonardo DiCaprio

FBI smink Leonardo DiCaprio Maszk J Edgar Hoover
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leonardo DiCaprio ismét bebizonyította, hogy ő aztán bármit el tud játszani. A színészt naponta hét órán át sminkelték, hogy tökéletes alakítást nyújtson új filmjében.

Műfogsor, néhány hajtincs, kontaktlencse, egy kopasz fejbőrre hajazó sapka és napi hét óra a sminkesnél kellett ahhoz, hogy Leo tökéletesen megformálja az FBI legendás igazgatóját, J. Edgar Hoovert a férfiról készült legújabb filmben. A Clint Eastwood rendezte alkotásban nyomon követhetjük a rettegett férfi életét annak 24-től 77 éves koráig, az öregedést pedig többnyire az említett kellékekkel oldották meg.

http://jedgarmovie.warnerbros.com, http://en.wikipedia.org
http://jedgarmovie.warnerbros.com, http://en.wikipedia.org

A fiatal J. Edgar Hoover

"Leo arcát korábban is sokat és sokáig sminkeltem, de ez a film volt eddig a legnagyobb kihívás" - vallotta Sian Grigg, aki a Titanic óta együtt dolgozik a filmsztárral. A nő nemrég pontosan elmesélte, mit és hogyan kellett csinálnia Leo sminkjében. "J. Edgarnak és Leónak hasonló az arcberendezése, de azért Leónak viselnie kellett műfogsort, hogy az arca hasonlítson Hoover bulldogszerű állkapcsára" - mesélte a profi sminkes, aki egy szuperpuha szilikonanyagot vitt fel minden egyes alkalommal DiCaprio arcára.

http://jedgarmovie.warnerbros.com, http://en.wikipedia.org
http://jedgarmovie.warnerbros.com, http://en.wikipedia.org

Az öreg J. Edgar Hoover

Leónak egy szilikonból készült sapkát is viselnie kellett, hogy épp úgy fessen, mint az élete vége felé kopaszodó J. Hoover. Ráadásul az FBI-igazgató az öregedéssel még hízott is, ezt is meg kellett mutatnia az őt játszó színésznek. Leonardónak a ruhákkal is meggyűlt a baja: J. Hoover a túlsúlya ellenére nagyon szeretett divatosan öltözködni, így a színész közel nyolcvan öltönyt viselt a forgatás alatt.


Te melyik korban élnél legszívesebben?http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20111110-te-melyik-korban-elnel-legszivesebben.htmlTúl forróra sikerült, ezért kivágták a szexjelenetethttp://www.life.hu/szorakozz/20111104-alkonyat-hajnalhasadas-tul-forrora-sikerult-ezert-kivagtak-a-szexjelenetet.html6 kedvenc szereplőnő, aki a lányokat (is) szeretihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20111108-mozi-film-szorakozas-kedvenc-szereplonoink-akik-a-lanyokat-is.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.