X-Faktor Bodnár Attila apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly egymásra talált Bodnár Attila és kiskora óta nem látott, utcazenész fia, a 2010-es X-Faktor egyik énekese. Az idillt látva úgy tűnt, semmi sem szakíthatja szét őket, ám a sors másképp akarta...

Tavaly az X-Faktor válogatóin a mentorok elé állt egy félszeg utcazenész, akit Bodnár Attilának hívtak. Kiderült, a fiatalember a hajdani Modern Hungária együttes frontemberének korábbi házasságából született fia. A jelenleg Ausztriában élő producer és a fia akkor már hosszú évek óta nem találkozott, de az X-Faktor újra egyesítette a családot. Az idősebb Bodnár felkarolta a fiát, és segített neki egy jó nézettségű videoklipet létrehozni.


Az idillnek azonban vége szakadt: a két Bodnár útjai öt hónapja szétváltak, azóta sem beszéltek egymással. "Tényleg sokat segített apu. Szép volt, jó volt, de úgy éreztem, sem zeneileg, sem emberileg nem illünk egymáshoz, ezért megmondtam neki, hogy nem akarok tovább vele dolgozni. Ő tudomásul vette ezt" - mesélte a fiú a Borsnak. "A fiam más utat akart járni, s ezzel nem tudok mit tenni. Már kezdtük volna forgatni a következő klipjét, amikor bejelentette a szándékait. Ez fájt nekem. Elláttam tanácsokkal, de neki más elképzelései voltak. Megy fejjel a falnak, és sajnos látom a vesztét" - mondta az édesapa a napilapnak.

A Life.hu megtalálta az idősebb Bodnár Attila weboldalát. Ha van kedved, nosztalgiázz a zenésszel, és szemezgess a weboldalon itt!

Tipp! Exkluzív képek Janicsák Veca Szuperkoncertjéről! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.