7 tragikus sorsú híres színész

film színész mozi sors
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha valaki fiatalon vagy váratlanul távozik az élők sorából, az mindig megdöbbenést vált ki. Ha a tragikus vég ráadásul egy sztárszínészt ér el ily módon, az az egész világot megrázza. Hét híres esetet gyűjtöttünk össze.







Fórum: PCOS női betegség - gyógyítható?


Forrás: AFP
Forrás: AFP


2. Heath Ledger

A halál időpontja: 2008. január 22.
Kor: 28 év

Nem is olyan rég távozott az élők sorából a fiatal ausztrál színész, aki éppen a karrierje csúcsa felé közeledett - bizarr módon ez a halála után érkezett el, hisz posztumusz megkapta a legjobb férfi mellékszereplő Oscar-díját A sötét lovag című Batman-filmért. A sors fintora, hogy élete nagy szerepe okozta valószínűleg a halálát is: annyira elmerült a sötét lelkű Joker figurájában, hogy álmatlanságban szenvedett, gyógyszereket szedett, végül ezek túladagolásába halt bele.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


3. Sharon Tate

A halál időpontja: 1969. augusztus 9.
Kor: 26 év

Minden sztárhalál közül talán a legbrutálisabb Sharon Tate-é. A hatvanas évek egyik ígéretes fiatal színésznője friss házas volt épp Roman Polanski rendezővel, és nem mellesleg 8 és fél hónapos terhes, amikor utolérte a halál a Manson-banda képében. A sátánista gyilkosok mészárlást rendeztek a Tate-villában, a személyzetet is megölték, vérrel írtak a falra, és Polanskiék kisbabája sem élte túl a késszúrásokat.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Nem takargatják testüket: a villalakók pucéran. Kattints a galériáért! (+18)









Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Forrás: AFP
Forrás: AFP

5. Bruce Lee

A halál időpontja: 1973. július 20.
Kor: 32 év

A 20. század legnagyobb hatású harcművésze, a hongkongi stílus meghonosítója a világ filmiparában, és számtalan kisfiú poszterképe a szoba falán: Bruce Lee igazi popkulturális ikon volt már életében, és maradt halála után is. Mivel mindenki ismerte a kirobbanó fizikai erejét, a váratlan halála még megdöbbentőbb volt: az utolsó filmje utószinkronizálása közben kapott agyi ödémát, ekkor még megmentették, de két hónappal később meghalt. A hivatalos változat szerint allergiás volt az általa szedett egyik fájdalomcsillapítóra, de máig élnek a megmérgezéséről szóló feltételezések is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

6. Brandon Lee

A halál időpontja: 1993. március 31.
Kor: 28 év

A Lee családon sokak szerint átok ül, hiszen Bruce Lee fia, Brandon is tragikusan korán halt meg, szintén gyanús körülmények között. Az apjához hasonlóan főleg harcművészeti mozikat készítő fiatal sztár A holló című film forgatásán hunyt el, amelyben épp egy élők közé visszatérő bosszúálló halottat játszott... Az egyik jelenetben rálőttek, de a forgatáson az ilyenkor szokásos vaktöltény helyett véletlenül (?) éles lőszer került a fegyverbe.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



7. Latinovits Zoltán

A halál időpontja: 1976. június 4.

Kor: 44 év

Sokan máig csak "színészkirályként" emlegetik Latinovitsot, aki kétségkívül a 20. századi magyar színház- és filmművészet egyik legkiemelkedőbb alkotója volt. Mint a zseniknek általában, a magánélete neki is zűrös volt: pszichológiai problémákkal küzdött, a szerelmi élete is mindig viharosan alakult, a korabeli hatalommal is viaskodott eleget. Balatonszemesen került a vonatkerekek alá, a hivatalos álláspont szerint öngyilkosság történt, de mint minden híresség esetében, az ő tragikus halálát is legendák övezik.

Tipp! VV Eszter izgalmas pillanatai a Villában! Kattints a galériáért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.