Ha már eleged van a hidegből, repülj velünk a trópusokra!

trópusi OzoneNetwork film sorozat utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December 26-a és január 1-je között az OzoneNetwork minden műsora meleg égtájakra kalauzolja a nézőket. Egy hét alatt 48 premierfilmet kínál a csatorna!

A csatorna igyekszik elfeledtetni a hideget, és a trópusokra repíteni a nézőket. A téli napok helyett a nyár élményeit kínálja a két ünnep között.


A Life.hu személyes kedvence a A világ legszebb szállodái című sorozat, amely lenyűgöző szálláshelyeket mutat be a Föld leggyönyörűbb vidékein. Nem csak a hideget űzik el ezek a képek, hanem a kedvünket is meghozzák egy jó kis utazáshoz. Álmodozni pedig jó!

Azonban a többi műsorról se feledkezzünk meg! Hétköznaponként 10:00 órától az Afrika nagyító alatt a kontinens apró élőlényeit mutatja be a díjnyertes operatőr, Dr. Rudolf Lammers kameráin keresztül. Déltől eldugott paradicsomokat láthatunk Jamaicától Baliig A világ legszebb szállodái című sorozatban. 13:00 órakor átrepülhetünk Brazíliába, hogy kiderüljön nem csak az Rio-i karnevál és a vérpezsdítő szamba miatt különleges ez az ország. Majd 16:00 órától a Bahamáktól Sri Lankáig nézhetünk meg olyan Édenkerteket, ahol a helyiek tökéletesen összhangot teremtenek a tradícióik ápolása és a turizmus között.


http://videa.hu/flvplayer.swf?v=k5wAK528VTjVgs7A


Hétvégén 13:00 órától Víz alatti titkokat fedezhetünk fel: kiderül, a 393 szigetből álló Palau alatt hihetetlen csodavilág lapul. 19:30-kor a Kincses szigetekben hat elszeparált kis sziget lenyűgöző állatvilágát ismerhetjük meg.

Szombaton és vasárnap, két alkalommal is vetít a csatorna IMAX-filmeket, a Trópusi esőerdőt, az Őrült kaliforniai kalandokat, az Amazonok földjét, valamint az Az óceán csodáit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.